עזרה מומחיות בכביסה - לכאן

• הוסף לסימניות
יש למישהי פתרונות איך לנקות גרבי רגל שמתלכלכות מנעל שמורידה עליהן צבע, או כל לכלוך אחר.
חוץ משפשוף בסינטבון שקשה מאוד ולא כל כך יעיל?
תודה!

• הוסף לסימניות
פיירי לא עזר לך?
וניש קליה?

• הוסף לסימניות
מישהו?
אני ממש זקוקה לפתרונות!!
תודה!

• הוסף לסימניות
קניתי נעל חדשה, הרפידה שחורה וגם מסביב. כל הגרב נצבעה בשחור. כשאני חולצת את הנעל זה ממש לא אסטטי. נדמה לי שהיה על זה דיון בעבר. האם אפשר קישור?

• הוסף לסימניות
קניתי נעל חדשה, הרפידה שחורה וגם מסביב. כל הגרב נצבעה בשחור. כשאני חולצת את הנעל זה ממש לא אסטטי. נדמה לי שהיה על זה דיון בעבר. האם אפשר קישור?
אם את מוצאת את הקישור, אשמח שתשתפי!

• הוסף לסימניות
תכבסי ביד
יש סבון קשה ממש טוב לזה (לא זוכרת את שמו)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חושבת שכן - לא בטוחה,
למה, לא עזר לך?

• הוסף לסימניות
לא כל כך עזר,
וגם זה דורש שפשוף אינטסיבי וחזק.

• הוסף לסימניות
פעם שמעתי לשים לק על הנעל (שפה פנימית עליונה)
ואז הצבע לא יורד על הגרב.
לא מכירה פתרון אחר לגרבים האלה
הן מועדות ללכלוך ולקרעים...

• הוסף לסימניות
לא כל כך עזר,
וגם זה דורש שפשוף אינטסיבי וחזק.
אני השרתי את הגרביים במים+אבקת כביסה,
אח"כ "גרבתי" את הגרביים על הידיים ושיפשפתי עם הסבון,
לא זכור לי שזה היה קשה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה