עזרה מומחים ל-WORD? שאלה קטנה

• הוסף לסימניות
שלום
יש לי קובץ word שאני צריכה לערוך ולהדגיש את השינויים.
כרגע אני משנה ואז מדגישה את השינוי עם העכבר ובוחרת צבע רקע.
ניסתי לבחור את צבע הרקע המבוקש ואז להכניס את השינויים ולא עזר
יש דרך לעשות זאת?
כלומר לבחור את העיצוב שאני רוצה לפני שאני מזינה את השינויים שלי?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם רק צריך להדגיש את השינויים, ולא בצבע מסוים בהכרח -

בדיוק לשם כך יש את האופציה 'עקוב אחרי שינויים'.

• הוסף לסימניות
תודה רבה! איך עושים את זה?
כותבים בשורת 'ספר לי מה אתה רוצה לעשות' את המילים 'עקוב אחר שינויים'.
ואם רוצים להסתבך וגם ללמוד להבא - מחפשים בכרטיסיית 'סקירה'.

אגב, למי שעוסק הרבה בוורד, כדאי מאד להשקיע זמן בנסיונות לאופציות השונות שהתוכנה מציעה, כך רוכשים מיומנויות וידע שיכולים חסוך הרבה זמן וכאבי ראש.

• הוסף לסימניות
כותבים בשורת 'ספר לי מה אתה רוצה לעשות' את המילים 'עקוב אחר שינויים'.
ואם רוצים להסתבך וגם ללמוד להבא - מחפשים בכרטיסיית 'סקירה'.

אגב, למי שעוסק הרבה בוורד, כדאי מאד להשקיע זמן בנסיונות לאופציות השונות שהתוכנה מציעה, כך רוכשים מיומנויות וידע שיכולים חסוך הרבה זמן וכאבי ראש.
תודה רבה
עובד נהדר
זה בדיוק מה שחיפשנו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה