כללי מונוגרם להזמנה לחתונה

• הוסף לסימניות
איך זה?
אני פתוחה לכל הערה, הארה, הצעת יעול, אז על תהססו. תודה.

קבצים מצורפים

• איידי.jpg
    KB 583.2 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
לדעתי מדי בנאלי
אני חושבת שלהזמנה יפה יותר משהו זורם, אלגנטי ואפילו יוקרתי
הצלחות

• הוסף לסימניות
שילובי הצבעים מידי מידי...
הפונט לא מתאים למונוגרם, צריך משהו יותר מלכותי וקליגרפי או אפילו ביד ולסרוק, או בעט גרפי וישר למחשב...
לדעתי הקווים צריכים להיות יותר עדינים ולא גסים ועבים...
דרך אגב, מה האותיות? זיהיתי א, מ, פ. יש עוד?
הצלחה וברכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;883976:
דרך אגב, מה האותיות? זיהיתי א, מ, פ. יש עוד?
הצלחה וברכה.
זיהית נכון.

הבעיה שלי עם הלקוח הזה זה שתמיד היא הביאה לי דוגמה ממה שהיא רוצה וכך עשיתי בדיוק לפי הביקוש שלה, ולא תאמינו, אבל היא ביקשה דברים מאוד בנאלים, ואפילו התביישתי שהיא תגיד שאני עשיתי לה את זה. ועכשו, אין לה משהו מוגדר, מצד שני אני בערך מכריה את הראש שלה, ומשום מה לא מצליחה להוציא מתחת למקלדתי משהו פשוט שימצא חן בעיני וגם אלגנטי ומרשים שימצא חן בעיני, ולכן פניתי לעזרתכם.
אשמח לעוד הערות, ואולי יותר ספציפיות בשביל לקבל עוד כיוונים.
תודה

• הוסף לסימניות
לדעתי יש כאן התחלה מעניינת מאוד.
מפריע לי הקונטור של הא ומ', הוא מיותר.
העיטור למטה מידי מלא ומקושקש,

• הוסף לסימניות
מעניין, הפ' כמעט כמו של פרוג
אוהב את הסימטריות, תשברי לעיטור אחר

• הוסף לסימניות
תודה לחוי ולקקטוס על ההערות הספציפיות, הערות כאילו תמיד מביאות להתקדמות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה