כללי מונוגרם שעשיתי

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• הדמיה.jpg
    2.7 MB · צפיות: 161
  • הוסף לסימניות
הצורה יפה, האותיות לא ברורות מספיק.
בצורה כזאת אפשר למצוא כמעט את כל הא'ב'
הייתי מדגישה יותר את האותיות.

• הוסף לסימניות
כנ"ל,
זה מהמם, אבל לא מספיק ברור שיש שם אותיות מסוימות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פשוט;2485492:
הצורה יפה, האותיות לא ברורות מספיק.
בצורה כזאת אפשר למצוא כמעט את כל הא'ב'
הייתי מדגישה יותר את האותיות.

יש לכם רעיון איך להדגיש יותר את האותיות?

• הוסף לסימניות
אפשר להרחיב כל אות בנפרד,
לצבוע כל אות בצבע אחר או מילוי שונה, נקודות או פסים וכו'

• הוסף לסימניות
מתנצל על הבוטות אבל זה לא נראה כמו מונוגרם, זה נראה כמו איזה עיטור יפה וזהו...

אולי אחרים לא רוצים להגיד את זה ישיר אבל אני בטוח שכל מי שרואה את זה רואה עיטור ולא נסיון ליצר כאן משחק על אותיות..

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;2485733:
מתנצל על הבוטות אבל זה לא נראה כמו מונוגרם, זה נראה כמו איזה עיטור יפה וזהו...

אולי אחרים לא רוצים להגיד את זה ישיר אבל אני בטוח שכל מי שרואה את זה רואה עיטור ולא נסיון ליצר כאן משחק על אותיות..

בהצלחה

תודה//

• הוסף לסימניות
לדעתי עדיין לא ניכר אבל למה שלא תשימי בתוך הח' את המשך השם בצורה רגילה וכנ"ל בפ' את שם המשפחה לדעתי זה ישמור על היופי ויחד עם זה זה יהיה מובן תנסי מה את מפסידה? זאת אומרת מה שיהיה ברור זה הח' והפ'

• הוסף לסימניות
עדיין נראה כעיטור בעלמא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה