כללי מונוגרם

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעצב מונוגרם שיש בו פעמיים את האות א'.
ולא מסתדר לי :(
מישהו/י יכולים לעלות להשראה מונוגרמים שיש בהם פעמיים את אותה אות....(לא משנה איזה)

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לא מצאתי במאגר שלי שימוש כפול באותה אות.
אבל אולי משהו מכאן יתן לך השראה.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• מונוגרמים שונים עותק.jpg
    KB 183 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בראשון פעמיים את האות מ'
ובשני פעמיים את האות א'

בהצלחה

קבצים מצורפים

• מונוגרם שושנים מעודכן.jpg
    KB 569 · צפיות: 24
  • מונוגרם 1.jpg
    1 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתגר;571564:
בראשון פעמיים את האות א'

ובשני פעמיים את האות מ'

בהצלחה

אני רואה רק את הראשון ולא רואה בו א'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;571573:
אני רואה רק את הראשון ולא רואה בו א'

אופס, טעות בראשון פעמיים מ'
ובשני פעמיים א'

• הוסף לסימניות
מישהו רואה את המונוגרם השני שהועלה ע"י אתגר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;571807:
מישהו רואה את המונוגרם השני שהועלה ע"י אתגר?

כן! אני רואה! יש בו פעמיים את האות א' ונוצרה שושנה יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה