כללי מונוגרמה - איזה סגנון מקובל היום?

• הוסף לסימניות
קרייזי גרף, מיוחד.

גם המונגרמות שגינגית העלתה יפות.

• הוסף לסימניות
קרייזי גרף, אהבתי מאד.
המביט, יש אחרים פה שחולקים עליך.
אני חשבתי גם שצורות הנדסיות יותר הולך היום אבל לא הצלחתי להבין פה חד משמעית מה מקובל ומה לא.
מה In ומה לא

• הוסף לסימניות
המביט צודק בכל מילה
וגם קרייזי והסגנון הזה
מי עושה היום ענבים??? שכחנו שהיה פעם כזה מושג, המקסימום זה כלי נגינה.

• הוסף לסימניות
וואי קרייזי ממש יפה!!

ואגב תקשורת היום עושים ועוד איך עושים ענבים :) אני רואה את זה יומיום

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל דוגמאות עם פרחים

• הוסף לסימניות
איזו הקפצה פראית...
אשכול פרה-היסטורי, מהתקופה ש"ונתנו" עוד היה פנוי לומר "יפה" פעמיים באשכול...:)

• הוסף לסימניות
קרייזי גרף - עבודה מקסימה,
רק שים לב שבהדפסה- העיטור עם הפרטים הקטנים יכול לייקר את עלות ההדפסה, כי יתכן שזה ידרוש לוח מתכת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ronitg;1649259:
קרייזי גרף - עבודה מקסימה,
רק שים לב שבהדפסה- העיטור עם הפרטים הקטנים יכול לייקר את עלות ההדפסה, כי יתכן שזה ידרוש לוח מתכת

רק שימי לב שהאכול מלפני בערך 8 שנים!! כה שזה לא בדיוק רלוונטי..

• הוסף לסימניות
תמיד זה קורע שמעלים פה מהבוידעם אשכולות... :)

ואתה לא מבין למה תמנתי צריכה עזרה טיפוגרפית, הרי היא אלופה!!!

• הוסף לסימניות
למישהו יש מונוגרמה של מ,מ או M,M מוכנה?
אני רוצה לראות רעיונות....

• הוסף לסימניות
הייתי חייבת לראות מי הפרייר שהקפיץ אשכול מ2007.
לפני עשר שנים!

• הוסף לסימניות
נראה לי תמנתי תזדעזע לראות את האשכול הזה...

כיום היא אלופת האלופות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה