מונו והריון

• פותח הנושא dem
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהי יודעת האם יש נוגדנים מיוחדים לקחת? או איך בדיוק זה יכול לדבק?
מדובר על מונו cmv...

• הוסף לסימניות
איך יודעים אם יש נוגדנים?
ואיך יודעים כשנדבקים???
מסוכן גם בשבועות האחרונים של ההריון...? לחץ::::(

• הוסף לסימניות
אני במקומך הייתי פונה לרופא
שמבין בזה יותר מאנשי הפורום
בלי לזלזל בהם בכלל,
אבל אם זה המצב שלך לא כדאי להסתמך על אנשים אם יש רופאים שודאי יודעים יותר טוב....
הרבה ס"ד ורפואה שלימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;1037017:
אני במקומך הייתי פונה לרופא
שמבין בזה יותר מאנשי הפורום
בלי לזלזל בהם בכלל,
אבל אם זה המצב שלך לא כדאי להסתמך על אנשים אם יש רופאים שודאי יודעים יותר טוב....
הרבה ס"ד ורפואה שלימה

ודאי...רציתי רק להרגע עוד לפני התור לרופא...תודה בכולופן:eek:

• הוסף לסימניות
אם זה יכול להרגיע אותך (כמובן עד הרופא- לא לוקחת אחריות) לאחותי היה מונו cmv בהריון של תאומות וכולם יצאו בריאים ושלמים לה ולתאומות-שלום ב"ה

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי מסוכן רק בהתחלה ממש. בסוף לא.

• הוסף לסימניות
מדבק דרך נוזלי גוף: רוק, דם, שתן וכו'.
שתדעי להזהר מאד מכל הנ"ל.
הפרדת אסלות, הקפדה על רחיצת ידים, אם זה ילד שלך - שבעלך יחליף טיטולים / ייקח לשרותים וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה