- הוסף לסימניות
@שיבת ציון מה המצב הרוחני של הבת?
יש לה פלאפון כשר?
יש לה פלאפון כשר?
יש לעטרת בנות (בית פליטות)תודה!
ולבת קצת יותר פתוחה, יש רעיונות?
הפלאפון שלה לא כשר (כי זה הסגנון של הבית. לא ממנה.). היא כן בקשה ממני מקום שלא יאפשר לה פלאפון כזה כי היא רוצה להתנתק ממנו, וגם כי המקומות שמאפשרים הם מקומות לבנות נושרות, וזה לא הסגנון שלה, לה הפלאפון הוא כי ההורים קנו לה...@שיבת ציון מה המצב הרוחני של הבת?
יש לה פלאפון כשר?
תודה רבה! באיזו רמה הן פתוחות (כי היא לא רוצה עם פלאפון לא כשר וכד'.)?יש לעטרת בנות (בית פליטות)
שתי סניפים בירושלים. אחד בבהרן לבנות שמורות סגנון אידיש
והשני לבנות פתוחות יותר הסורוצקין.
ההורים הם היחידים שיכולים להכניס את הבת לשם. שימו לב.
בית עולות נשמע הכי מתאיםהפלאפון שלה לא כשר (כי זה הסגנון של הבית. לא ממנה.). היא כן בקשה ממני מקום שלא יאפשר לה פלאפון כזה כי היא רוצה להתנתק ממנו, וגם כי המקומות שמאפשרים הם מקומות לבנות נושרות, וזה לא הסגנון שלה, לה הפלאפון הוא כי ההורים קנו לה...
תודה!יש גם את זה בבני ברק, לא מכירה פרטים על המקום לגמרי אבל נשמע קצת בכיוון, נראה לי הן בלי סמארטפון ופתוחות..צפה בקובץ המצורף 2028542
תודה!בית עולות נשמע הכי מתאים
איך מגיעים לדירות הללו?אז למה בוער פנימיה עם מוסד לימודים?
יש דירות מצוינות לבנות חרדיות
בית עולות מוסד חרדי. יש עזרה לימודית. נראה לי יש להם תיכון משלהם עם כיתות קטנות והרבה יחס אישי. כדאי לתקשר מולם לקבל פרטים3
מה הסגנון שם? חרדי או דתי לאומי? לא הצלחתי להבין מהאתר... והרמה הלימודית? יש עזרה? היא קצת מתקשה ומעדיפה מקום שלא יכביד עליה.
בדיוק, מקום מעולה מעולהיש לך את חדוות נעורים ברמת שלמה
תפני אלי בפרטי אתן לך פרטיםאיך מגיעים לדירות הללו?
חסד לאברהם - פנימיה לבנות ברחוב יונה הנביא ב"ב, חפשו בגוגל.תודה!
התמונה חסומה לי... איך קוראים למקום? ממש תודה!
אני לא מספיק יודעת, אולייתאים לה הסניף בבהרן.תודה רבה! באיזו רמה הן פתוחות (כי היא לא רוצה עם פלאפון לא כשר וכד'.)?
עדיין קיים?יש בירושלים גם את וינגרטן
תיכון עם פנימיה
בנות מכל הארץ
חרדי, מה שאני יודעת יש שם המון צוות בכדי לקדםתודה!
התמונה חסומה לי... איך קוראים למקום? ממש תודה!
תודה!
מה הסגנון שם? חרדי או דתי לאומי? לא הצלחתי להבין מהאתר... והרמה הלימודית? יש עזרה? היא קצת מתקשה ומעדיפה מקום שלא יכביד עליה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים