כללי מופע סוכות

• הוסף לסימניות
חג שמח!
המודעה כבר הודפסה-אך חו"ד תמיד מחכימה.

קבצים מצורפים

• מייל מופע 3.jpg
    KB 234.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
יפה יפה יפה!!!
עיצוב יפה ומושקע!
רק כשקראתי את "זה לא ממני רק מה' " ה- מה' נראה לי כמו שאלה... ז"א: "זה לא ממנ רק מה?" אבל אין לי אלטרנטיבה...
ומזה הכתמי צבע ברקע? (מימין ל"מופע" ובעוד מקומות)
הצלחות!

• הוסף לסימניות
צבעים יפים אך חבל ממש אין אויר חנוק לי עד מאד וכן יש פה המון גדלים של טקסטים

• הוסף לסימניות
לא היתי משתמש בצבע שחור נראה כמו הודעת הבל תמונת המקלה חסרה במודעה

• הוסף לסימניות
יפה!
אבל לא הבנתי למה החלק בצבע האדום ורוד למעלה הוא חתוך ישר עקום, ולמטה מסתיים בצורה עגולה. או ישר לגמרי למעלה ולמטה או עגול למעלה ולמטה. גם לא כ"כ אהבתי את הגוון הלא רווי הזה של האדום. אולי אני טועה

• הוסף לסימניות
מטרת המודעה: שכל אדם שעובר דרכה יאלץ לעצור ולהתבונןֱ!?

תודה על התגובות המחכימות כתמיד
חג שמח

• הוסף לסימניות
ווואו, כמה אותיות....
הצבעים פה של האדום עם השחור יוצרים קונוטציה לא כל כך נעימה, אני אם הייתי מקבלת פלייר כזה הייתי מחפשת הוראת קבע ומעטפת החזר עם רשימה של כל הרבנים המקבלים....
תשני את הצבעים ותורידי קצת מהמלל.

ועוד דבר, למה הוא מסתכל הצידה ולא מיישיר מבט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;309034:
ועוד דבר, למה הוא מסתכל הצידה ולא מיישיר מבט?
וואלה. ואם כבר - שיסתכל לכיוון המודעה ולא החוצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה