דרוש מידע מוצקים לתינוקת פגית

• הוסף לסימניות
הבת שלי נולדה בשבוע 36, בת כמעט 8 חודשים כרונולוגי, לא מסתדרת עם מוצקים. לא יודעת מה עושים איתם ולפעמים ממש נחנקת- גם ממרקמים חלקים.
מישהו נתקל פעם ויודע מה לעשות? חוץ מלתת בבקבוק כי יש עניין גם להרגיל לעצם האכילה בכפית

• הוסף לסימניות
תשאלי רופא.
ותבדקי איתו אם צריך להפנות אותה לקלינאית תקשורת, ואולי היא גם תפנה אותך למרפאת אכילה.

ושבוע 36 זה לא ככ פגות..
אבל אולי יש לה קושי בבליעה, או קושי בשרירי הפה.

• הוסף לסימניות
קלינאית תקשורת בדרך, מרפאת אכילה עוד חודשיים, ואני אובדת עיצות בינתיים
לגבי לא כ"כ פגות- תספרו לה אולי היא תאמין לכם, יש לה יותר מידי תסמיני פגות

• הוסף לסימניות
קלינאית תקשורת בדרך, מרפאת אכילה עוד חודשיים, ואני אובדת עיצות בינתיים
לגבי לא כ"כ פגות- תספרו לה אולי היא תאמין לכם, יש לה יותר מידי תסמיני פגות
לכן כתבתי לך.
שאולי זה נובע מדברים אחרים ולא מפגות.
כי יש לנו נטיה 'לסלוח' על דברים שמגיעים בשל פגות,
ואולי כרגע אם זה נובע ממשהו אחר, אז לא כדאי 'לסלוח' על זה..

אם יש לך מרפאת אכילה בעוד חודשיים, למה את אובדת עצות?
אז היא תתחיל לאכול בע"ה בגיל 10 חודשים- מוצקים, ולא עכשיו.
זה לא שהיא רעבה כרגע, נכון?
בקבוקים היא אוכלת.

בכל מקרה, עצה ממה שנתנה לי קלינאית כשהתלוננתי על הנ"ל:
לצחצח לה את הפה לפני האכילה. גם את הלשון. עם מברשת שיניים.

אבל נראה לי שבמקרה שלה זו לא בעית לעיסה, אלא יותר בליעה.
לכן מה שכתבתי לא יעזור ולא רלוונטי.
אם יחליטו שאכן כך, אולי יפנו אותך לבדיקת בליעה.
ואז זה יותר מרפאת אכילה מאשר קלינאית.

כשאת כותבת מרקמים חלקים- את מתכוונת גם לגרבר?
למרק מרוסק חזק?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה הלחץ? הוא קטן
הבן שלי גם היה ככה ונולד בזמן, אולי לכן לא נלחצתי...
(כן נלחצתי כל פעם כשכמעט נחנק...o_O)
לאט לאט הוא למד מה לעשות עם אוכל שמכניסים לו לפה... (זה הוא שלא ויתר לי! כל דבר ביקש ורצה לאכול ולא השאיר לי ברירה, רק לנסות שוב ושוב)
היום בן שנה ורבע ואוכל מצוין ב"ה! (במחשבה שניה, הוא המון מוציא מהפה, אני חשבתי שבגלל שהוא לא אוהב, אבל אולי זה משהו תחושתי? עם הבליעה הוא מסתדר מצוין+ ב"ה!)

• הוסף לסימניות
מניסיון תתני לה מע מעט ממש על קצה האצבע וגם אז לא להתיש אותה גג 3 פעמים ואח"כ בקבוק כך בכל ארוחה עד שתתרגל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה