דרוש מידע מוצרי חשמל בפרקטי, ממליצים??

• הוסף לסימניות
מישהו פה התנסה או שיודע לומר על קניית מוצרי חשמל במתחם פרקטי בירושלים? האם אפשר לסמוך על המוכר שם? איך המחירים שלהם?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
המחירים זולים כמו קרן בני הישיבות, אבל אין להם כל החברות.
וזה לא שאני ממליץ על קרן ביו הישיבות ח"ו

• הוסף לסימניות
שווה לשמוע מחירים ולהשוות בעוד מקומות
מתארגנת עכשיו קבוצה של קניית מוצרי חשמל במחירים שווים מאוד

• הוסף לסימניות
תבדקו לגבי אחריות
במוצרי חשמל זה ממש חשוב!
אני אישית הזמנתי כמה דברים בksp
זול משמעותית אחרי השוואות שערכתי.
כמובן שגם אצלם אין א כל החברות...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מקפיצה
האם הם מוכרים פלאפונים?
איזה חברות?
מה המחירים?

• הוסף לסימניות
קניתי בפרקטי מיקסר לפני שנתיים והוא נשבר, מאוכזבת מאד! המוכר טען שזה מיקסר איכותי, ואני האמנתי לו :(

• הוסף לסימניות
יש בפרקטי מוצרי חשמל כמו מקרר/ תנור / מכונת כביסה ?
והאם המחירים שם זולים מהשוק?

• הוסף לסימניות
בדקנו מעבד מזון חברה מאוד טובה, וזה היה משמעותית מחנויות אחרות

• הוסף לסימניות
מוצרים מעולים!
לפי מה שהבנתי אי אפשר לקנות שם רק כלות ומשפחותיהן לא?

• הוסף לסימניות
קניתי בזמנו קומקום שיש לו מצב שבת - היה טוב חצי שנה
ואז התחיל לעשות בעיות ברמה שלבקש מים מהשכנים..
אחרי כמה חודשים הפסיק לעבוד. לדעתי יש למצא יותר איכותי.

• הוסף לסימניות
אני לא עובדת של החברה
אבל לא קונים מוצר פרקטי
קונים מוצר מוכר בשוק שהם מוכרים אותו ביותר זול
מוזמנים לברר קודם
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה