מוצרי חשמל לבית - על מי אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
היכן הייתם ממליצים לרכוש מוצרי חשמל - מחיר, אמינות, שרות?
(כבר נפלנו עם מוכרים היימיש כך שאנחנו די חוששים).
תודה למגיבים

• הוסף לסימניות
קניתי בצורף והייתי מרוצה מאד מהיחס לפני הקניה ובעיקר אחרי (יש כאלה שזורקים אותך אח"כ - תסתדר עם החברה, הם מיד משיגים לך את מי שצריך אם יש בעיה) וגם מהמחירים ומטיב המוצרים.

• הוסף לסימניות
קניתי בצורף- מצטרפת לממליצה. שירות מעולה ואיכות.

• הוסף לסימניות
צורף מצוינים, אך לעולם אל תתפתה לרכוש אצלם מקרר של נורמנדה.
ב'טרקלין' אל תלך שבי אחר בקו.

איחולי לקניה מוצלחת.

• הוסף לסימניות
שיפי מילר (ירושלים) מוכרת את כל מוצרי החשמל ומתחייבת למחירים הזולים ביותר.
02-5879842

• הוסף לסימניות
בבני ברק- לוינגר (רח' בעש"ט) מומלץ בחום! לגבי דגמים וכו' התיעצו עם טכנאי בתחום- לא תתחרטו.
על כל מכשיר שקנינו בררנו עם טכנאי מה ממולץ ועד היום אנחנו לא מתחרטים כי כבר שנתיים לא ראינו מה זה טכנאי...
דוג' מכונת כביסה אאג יש כל מיני דגמים אבל רק הגרמנית טובה אז צריך לדעת ממש טוב וזה רק טכנאי יכול לדעת.
כמו"כ לא להתפתות למבצעים של הכל ב- 10 (אלף( כי הם מכניסים שם מוצר אחד שווה ומצר אחר מאד זול ולא משתלם)

• הוסף לסימניות
דווקא קניתי בטרקלין תנור בקו בגלל המחיר והזמינות ואני מרוצה ממנו מאד
בירושלים יש את לוסטיג ברחוב ישעיהו יש להם שירות מעולה

• הוסף לסימניות
יש לי מקרר של נורמנדי והוא מעולה.
ושווה לקנות אצל צורף אמינים ואיכותיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י peermo;353693:
יש לי מקרר של נורמנדי והוא מעולה.
ושווה לקנות אצל צורף אמינים ואיכותיים.

גם לי ולמשפחתי, והוא מדהים!!!
קל לניקוי מקרר חזק חלקים מעולים הכל 10!!!!

• הוסף לסימניות
לכל המהללים את נורמנדה- הודו לה' על מזלכם הטוב (ושמא אנו הצריכים לבכות על מזלנו הרע???)

אנחנו יודעים לשמור על חפצים, אנחנו פדנטיים, ואין מי שיהרוס וישתמש בצורה פרועה או אינטנסיבית, ובכל זאת מקרר הנורמנדה כרע נפל על משמרתו, וחלקי הפלסטיק שלו, שצביקה, איש המכירות לבית צורף, טען שחלפיהם זולים, קרסו ונשברו כעבור תקופה קצרה.
ידית המקרר הלכה אף היא לעולמה (הכוונה לכיסוי, זה שפועל על קפיץ). החלפתו עולה כחמש מאות שקלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

היי,
אני עומד להיכנס לדירה חדשה ומתכנן רכישה גדולה של מוצרי חשמל לבית. הייתי לאחרונה בסניף חשמל סטוק – בית שמש, והחוויה שלי הייתה מעורבת:

מצד אחד – המחירים נראים נמוכים יחסית ויש תחושה של “דילים”.

מצד שני – השירות היה לא נעים ולא סבלני. כבר מהרגע הראשון הרגשתי לחץ, קצב מהיר, בלי רצון לתת לי לברר, לשמוע ולהשוות בנחת. לא שירות “מזעזע”, אבל בהחלט לא חוויית קנייה נעימה, במיוחד בעסקה גדולה.

לאחר מכן הייתי בחנות אחרת למוצרי חשמל, ושם נאמר לי טיעון שמאוד בלבל אותי: נטען שמדובר במוצרים שאינם באמת “עודפים”, אלא לעיתים מוצרים שהוחזרו לחברות, עברו תיקון (החלפת מנוע / מדחס / דלת וכד’), ואז נמכרים כעודפים או תצוגה – ולעיתים גם בלי זמינות חלקים עתידית ברורה.

בנוסף: בביקורות בגוגל יש הרבה חוות דעת טובות. אבל כאן בפורום (זכור לי משנת 2024) ראיתי גם ביקורות שליליות – על שירות, על אספקת מוצרים זולים ממה שהוזמן, וכדומה.

לכן אני מתלבט מאוד. אשמח לשמוע ממי שיש לו ניסיון אישי:
  1. האם רכשתם שם מוצרי חשמל – ובעיקר עסקה גדולה?
  2. האם המוצרים היו חדשים לחלוטין או תצוגה/עודפים?
  3. איך היה השירות בפועל – גם בזמן קנייה וגם במקרה של תקלה?
  4. חשוב לי במיוחד: מי שיכול להעיד לטווח ארוך – אחרי חצי שנה / שנה – האם הייתם מרוצים או שהתחרטתם?
תודה רבה לכל מי שיחלוק מניסיון אמיתי 🙏
  • תודה
Reactions: בטלן לשעבר1 //
2 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה