מוצרי חשמל לדירה חדשה

• הוסף לסימניות
אני צריכה תנורים - האם מומלץ פירוליטי? ואיזו חברה מומלצת?
אינדוקציה זוגית ורגילה , מקרר מדיח מקפיא
מה מומלץ ובאיזה מחירים קיבלתם הכי זול????

• הוסף לסימניות
איזה מקרר ותנורים לקחתם ואם אתם מרוצים אני צריכה לרכוש וממש מתלבטת
לא מרתיע אותי הזכוכית, נראה לי שהאלומיניום מקבל יותר מכות ואותן אי אפשר להעביר בספריי כחול.

אשמח לדעת איפה קיבלת כזאת הצעה כי אני השגתי אותו הכי זול ב6700 בתוך עסקה גדולה. עוד לא סגרתי כי אני חוששת שפתאום תיהיה צניחה של מחירים.
מה באמת קורה בתקופה הזאת עם מוצרי החשמל, יש הנחות רציניות או שרק טריקים?

• הוסף לסימניות
איזה מקרר ותנורים לקחתם ואם אתם מרוצים אני צריכה לרכוש וממש מתלבטת
לקחתי מקרר שארפ, חלקים שבירים ללא אחריות.
תנורים - אלקטרולוקס, עיין מחפשת את היתרונות הגדולים. בגדול אני מרוצה אין לי ביקורת חוץ מהתופעה שאם אופים בלי נייר כסף הנוזלים יכולים לגלוש החוצה.

• הוסף לסימניות
לקחתי מקרר שארפ, חלקים שבירים ללא אחריות.
תנורים - אלקטרולוקס, עיין מחפשת את היתרונות הגדולים. בגדול אני מרוצה אין לי ביקורת חוץ מהתופעה שאם אופים בלי נייר כסף הנוזלים יכולים לגלוש החוצה.
שארפ איזה דגם בבקשה

• הוסף לסימניות
גם אני קופצת על האשכול
מחפשת המלצות למוצרי החשמל הבאים:
מקרר שחור קו אפס???
אינדוקציה איזו חברה??
מגהץ?
מיקסר?
תנור פירוליטי ולא פירוליטי נראה לי אקח אלקטרולוקס..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה