דרוש מידע מוצרי חשמל מומלצים למטבח

• הוסף לסימניות
אודה מאד להמלצות/דיס המלצות על מוצרי החשמל הבאים:

תנור דו תאי בילט אין איכותי וקל לניקוי עם הדלתות (שלא מצטבר בו שומן בין דלתות הזכוכית)

מדיח כלים אינטגרלי רוחב 60 שקט חסכוני ושמנקה היטב

כיריים אינדוקציה 4 להבות

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
תנור דו תאי בילט אין איכותי וקל לניקוי עם הדלתות (שלא מצטבר בו שומן בין דלתות הזכוכית)
בילט אין חזק וטוב יש לבוש, סימנס ואלקטרולוקס.
דלונגי למשל חלשים מאד בבילט אין.

• הוסף לסימניות
יש לי תנורי בילד אין של סימנס
והם פצצה!

• הוסף לסימניות
@נירוש
זכור לי שהמלצת היכנשהו על המדיח שלך
אשמח אם תצייני מה הדגם שלו ולמה את מרוצה ממנו
ממש תודה!

• הוסף לסימניות
תנור מעולה יש לי של אלקטרולוס אבל לא בילט אין אלא 2 נפרדים.
כיירים אינדוקציה של בוש- מעולה.
מדיח של באוקנאכט. לא מוכר אבל קניתי בעקבות המלצה של מנהל רשת של חנות מוצרי חשמל אמין מאד.הוא אמר לי שאם אני לא הולכת על הדגמים הממש ממש יקרים( מילה וכו') עדיף לקחת אותו ולא את בוש וכו'. וממש מרוצה

• הוסף לסימניות
תנור נפרד Electrolux EOB5450AAX
אינדוקציה EIV744 אלקטרולוקס
מדיח כלים חצי אינטגרלי Siemens SN535S05IE.

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת באין אינדוקציה סימנס אלקטרולוקס או בוש, יש למשהי המלצות?

• הוסף לסימניות
אודה מאד להמלצות/דיס המלצות על מוצרי החשמל הבאים:

מדיח כלים אינטגרלי רוחב 60 שקט חסכוני ושמנקה היטב

כיריים אינדוקציה 4 להבות

תזכו למצוות!

הכל פונקצייה של מחיר.
כמה אתם מוכנים לשלם???
לנו יש תנורים בילד אין שנים של סימנס עלה ממש יקר אבל שווה כל אגורה.
התחלתי סוף כל סוף לאפות ולראות ברכה בעמלי!

• הוסף לסימניות
תנור מעולה יש לי של אלקטרולוס אבל לא בילט אין אלא 2 נפרדים.
כיירים אינדוקציה של בוש- מעולה.
מדיח של באוקנאכט. לא מוכר אבל קניתי בעקבות המלצה של מנהל רשת של חנות מוצרי חשמל אמין מאד.הוא אמר לי שאם אני לא הולכת על הדגמים הממש ממש יקרים( מילה וכו') עדיף לקחת אותו ולא את בוש וכו'. וממש מרוצה

מצטרפת להמלצה על מדיח באוקנאכט.
יש לי כבר כמה שנים , מרוצה מאד!!!

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת באין אינדוקציה סימנס אלקטרולוקס או בוש, יש למשהי המלצות?
לי יש בוש מרוצה מאד . אבל גם שמעתי המלצות על אלקטרולוס. סימנס לא מכירה לגבי אינדוקציה. אולם זה חברה מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה