דרוש מידע מורה לאורגנית בבני ברק

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
אני מחפשת מורה לאורגנית לילד ולידה בגילאי 7-9. בבני ברק באזור קהילות יעקב, שיכון ו, ויזניץ,
זה יכול להיות גם בחורה שיודעת לנגן טוב, אשמח לקבל שמות וטלפונים מומלצים.

• הוסף לסימניות
מיכל
גרה בשיכון ה
הרבה שנים בתחום
מתעסקת בלימוד אורגנית
וגם עושה הרקדות בתיכונים ובתי ספר
מאוד מוזיקלית

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אבל אני מחפשת באזור אחר, שיכון ה' זה רחוק לנו.

אולי יש עוד משהו???

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, מחפשת מורה לנגינה לילד בן 10 בבני ברק,
רוצה מישהו שמלמד מקצועי ולא סתם הובי.

• הוסף לסימניות
שלום שירה,
אני אסתי, מורה לנגינה כבר כ30 שנה בבני ברק. מתווים ומשמיעה, פסנתר ואורגנית.
לימדתי פרטי וגם ב"במזמור" (כ10 שנים, עד שהפסיקו עם הלימוד היחידני)
אם תרצי, אשמח לדבר 050-4118891 (עדיף במוצ"ש).

• הוסף לסימניות
אסתי שלום,
אני אשמח לדעת היכן בבני ברק את מלמדת אורגנית

• הוסף לסימניות
מחפשת מורה מקצועית בבני ברק לבחורה בת 16 מוזיקלית מאוד!
אני מעדיפה אחת שמלמדת בשיטה מהירה יותר.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מורה לאורגן לילד בן 9 בבני ברק מישהו עם גישה טובה לילדים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה