מורה לגיטרה חשמלית

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת מורה מעולה לגיטרה חשמלית- עדיף באיזור אשדוד.
אודה מאד לכל בדל אינפורמציה!

• הוסף לסימניות
לנגן בקלאסית את יודעת כבר?

• הוסף לסימניות
מורה גבר?

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות, ובכן-
א. זה לא בשבילי אלא בשביל קרובת משפחה.
ב. היא לא יודעת לנגן בקלאסית עדיין, לא ידעתי שלפני חשמלית צריך ללמוד על קלאסית. לשם מה?
ג. עדיף אשה, אבל אם אין- אפשר גם גבר (בתנאי שיגיע לבית התלמידה, שלא יהיה ייחוד ובעיות נוספות)

• הוסף לסימניות
אני רואה שרק לשאול אתם יודעים.
אם אין לכם תשובה, למה שאלתם? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;1558077:
אני רואה שרק לשאול אתם יודעים.
אם אין לכם תשובה, למה שאלתם? :)

אני שאלתי כי חשבתי שמדובר בגבר.
יש לי חבר חילוני שהוא תותח עם תעודות מבית ספר הכי חשוב באמריקה,
והוא מהמרכז, לא חשבתי שיתאים לכן לא הצעתי.

• הוסף לסימניות
והוא לא יסכים לבוא לאשדוד?
לא'כפת לה ללמוד אצל מקצוען :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;1557746:
תודה על התגובות, ובכן-
א. זה לא בשבילי אלא בשביל קרובת משפחה.
ב. היא לא יודעת לנגן בקלאסית עדיין, לא ידעתי שלפני חשמלית צריך ללמוד על קלאסית. לשם מה?
ג. עדיף אשה, אבל אם אין- אפשר גם גבר (בתנאי שיגיע לבית התלמידה, שלא יהיה ייחוד ובעיות נוספות)
כן, לדעתי צריך להתחיל בקלאסית, חשמלית זה דרגה מעל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;1558190:
והוא לא יסכים לבוא לאשדוד?
לא'כפת לה ללמוד אצל מקצוען :)

אני יבדוק. תנו לי טלפון באישי.

• הוסף לסימניות
בדקתי, הוא לא מגיע לאשדוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1558198:
כן, לדעתי צריך להתחיל בקלאסית, חשמלית זה דרגה מעל.

אשמח לשמוע סיבה.
אני אישית מנגנת על קלאסית ונגעתי גם בחשמלית (שתיהן ברמת ליווי, לא מעבר), לא חשתי בהבדל גדול. אולי כי אני לא מספיק מקצוענית בתחום הזה?
ועוד משהו- אולי אפשר להתחיל לפחות ללמוד על חשמלית כמו שלומדים על קלאסית? פשוט מדובר באחת שקנתה את הכלי בגלל מורה מסוימת ששכנעה אותה, ובסוף אותה מורה הפסיקה ללמד... חבל על הכלי ששוכב ועל הכישרון שמחכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;1558398:
אשמח לשמוע סיבה.
אני אישית מנגנת על קלאסית ונגעתי גם בחשמלית (שתיהן ברמת ליווי, לא מעבר), לא חשתי בהבדל גדול. אולי כי אני לא מספיק מקצוענית בתחום הזה?
ועוד משהו- אולי אפשר להתחיל לפחות ללמוד על חשמלית כמו שלומדים על קלאסית? פשוט מדובר באחת שקנתה את הכלי בגלל מורה מסוימת ששכנעה אותה, ובסוף אותה מורה הפסיקה ללמד... חבל על הכלי ששוכב ועל הכישרון שמחכה.
זה פשוט שני עולמות, אחד מעל השני.
לנגן בחשמלית באופן בסיסי, כל אחד יכול, אבל לעשות את ה'מעבר' יכול רק מי שכבר מבין מה הוא עושה.
לדעתי זה ביזבוז זמן ללמוד את הבסיס על חשמלית, מכיוון שמבחינה מוזיקלית טהורה זה אותו כלי, ההבדל מתבטא ברמות נגינה גבוהות יותר, שלא נראה לי שמתחילים יכולים לחוש בהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה