מורה להתעמלות באיזור חיפה-חדרה-זכרון יעקב

• הוסף לסימניות
האם אתן מכירות מורה להתעמלות באיזור?
אשמח לקבל שם או פרטי התקשרות.
כל סוגי ההתעמלות.
תודה.

• הוסף לסימניות
את יכולה לנסות להתקשר למתנ"ס אתנחתא בחיפה, יש שם כמה מורות טובות
תבקשי מהם פרטים עליהם..

• הוסף לסימניות
איפה את גרה?

• הוסף לסימניות
מצאת משהי?

• הוסף לסימניות
יש לי גיסה מדהימה שעברה לא מזמן לחיפה לשכונת הדר.
היא עשתה BA בהתעמלות והיא מורה ממש מקצועית ומעולה!
אם תרצי אתן לך פרטים באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה אשכנזי;2376927:
את יכולה לנסות להתקשר למתנ"ס אתנחתא בחיפה, יש שם כמה מורות טובות
תבקשי מהם פרטים עליהם..
ניסתי. תודה.
נכתב ע"י B7M;2377177:
איפה את גרה?
ליד עתלית.
נכתב ע"י איטא;2377490:
עוד לא.
נכתב ע"י rivkic;2377500:
יש לי גיסה מדהימה שעברה לא מזמן לחיפה לשכונת הדר.
היא עשתה BA בהתעמלות והיא מורה ממש מקצועית ומעולה!
אם תרצי אתן לך פרטים באישי
אשמח.

אחרי שדיברתי עם כל המורות שהצעתן לי, הגעתי למסקנה שרק בעלת רכב תסכים להצעה שלי. אז אשמח לקבל מספרים של מורות בעלות רכב...

• הוסף לסימניות
נחמי שטיימן מחיפה, בעלת רכב.

תותחית !!!

• הוסף לסימניות
052-7997978
טליה [דתיה]
יש לה רכב
מעוווווולה!!!!!!!!
עובדת בסטודיו סי

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על נחמי שטיימן
וגם נטלי הופנר.

• הוסף לסימניות
אשמח לטלפונים של
נחמי שטיימן
ונטלי הופנר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה