מורה לפסנתר באיזור ירושלים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מורה לפסנתר בירושלים
אשמח לשמע על כל מידע בענין!!!
תודה!

• הוסף לסימניות
יש בקונסבטוריונים- רון שולמית (מקצועי וכנראה הכי יקר), אביבים, ועוד

• הוסף לסימניות
משהי מכירה פרטי?

• הוסף לסימניות
ג'ניה 0544823926
לימדה אותי לפני שנים
רוסיה, מאד טובה ומקצועית
קלאסי בלבד.
לא יודעת אם היא עדיין מלמדת, אבל אפשר לנסות. תמסרי לה ד"ש מהתלמידה שלה שעושה אוריגמי...

אישית אם הייתי מחפשת לבת שלי עכשיו, הייתי מחפשת מישהי שתלמד שילוב של קלאסי וליווי שירים. יותר פרקטי ומוערך בציבור שלנו.
מורות כאלו פגשתי באביבים.

• הוסף לסימניות
תודה לך אוריגמי על המידע!!
אם מותר לי לשאול מה זה אוריגמי?

• הוסף לסימניות
אני עדיין מחפשת מורה לפסנתר,
יש עוד הצעות?

• הוסף לסימניות
יש לך את המספר של גולדי רוזנפלד?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על המידע!!!
הסתדרתי!

• הוסף לסימניות
לא בעד ולא נגד אף מורה באופן ספציפי, רק שכדאי לדעת מניסיון, שהתחום של מורות פרטיות ללא שום פיקוח הוא בעייתי מאוד.
המורות הטובות באמת שמלמדות פרטי הן מעטות ואף הן משקיעות פחות בתלמידות הפרטיות מאשר בתלמידות בקונסרבטוריון מכיוון שאין תכנית מסודרת, אין מעקב אחרי התקדמות התלמידה, אין מוטיבציה להכין את התלמידות לקןנצרט כי הוא לא קיים ועוד על זו הדרך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה