מידע שימושי מורה לפסנתר

• הוסף לסימניות
מי יכול להמליץ לי על מורה (חרדי) לפסנתר בגבעת שאול - ירושלים

• הוסף לסימניות
יש מי שיכול
להמליץ לי על מורה (חרדי) לפסנתר באזור גבעת שאול - ירושלים

• הוסף לסימניות
מורה בן או מורה בת?

• הוסף לסימניות
מורה גבר

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
יש לי חילוני, לא בגבעת שאול, אבל מאסטר אמיתי.
לא נראה לי שכדאי לך לבחור מורה על פי מקום מגורים.
אם כי אבין אם תתעקש על חרדי

• הוסף לסימניות
תכל'ס..
איזה מורה טוב וזול במחיר (150-200 שקל) יש בבני ברק לפסנתר?
מיועד לבחור שיודע לנגן על אוטומציה בעיקר בעיקר משמיעה בצורה מקצועית.. ורוצה ללמוד נגינת פסנתר (שהוא לא למד אף פעם אצל מורה), גאז, סולמות, טכניקות, הרמוניה וכל הידע שצריך להיות למוזיקאי.. פשוט ללמוד בצורה מסודרת
יש למישהו המלצה על אחד כזה?
בדגש לא על לימוד מאפס אלא מידע בסיסי באורגן

• הוסף לסימניות
יש מישהו בירושלים בשם שילה אהרן

• הוסף לסימניות
יש מישהו בירושלים בשם שילה אהרן
חשוב דווקא באיזור בני ברק או לכה''פ בפתח תקווה. באזור המרכז ממש.. אחרת אם היה אפשרות לירושלים יש את אחיה כהן וכו'

• הוסף לסימניות
אני מחפש כנ"ל בבית שמש או אשדוד, חשוב לי שיהיה עם מקצועיות וגם עם נסיון בתחום של הוראת הנגינה והבנה של מה שהתלמיד צריך. מישהו מכיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה