דרוש מידע מורה מומלצת לפסנתר לנערה בב"ב. מישהו מכיר ??

• הוסף לסימניות
המלצות יתקבלו בברכה
תודה

• הוסף לסימניות
מירי גזית
טובי ויינברג
שתיהן מעולות, סגנון שונה

• הוסף לסימניות
אני לא מנגנת בפסנתר רציני
אבל בפסנתר יש כמה עקרונות שאם קולטים אותם אז ליווי משמיעה יתאפשר מהר מאד
קלאסיקות זה נושא אחר שדורש זמן בכל כלי שהוא
ההבדל בינהן-
ויינברג יותר יסודית מתחילה מ0, איצבוע וכו'
מירי גזית יותר זורקת למים ומתרגלת את הבסיס תוך כדי
אם הנערה היא טיפוס יסודי, ויינברג תתאים לה יותר
ואם היא אחת שאוהבת להריץ ענינים, אז גזית יותר מתאימה
שתיהן מדהימות ומקצועיות

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
אשמח לדעת סדר גודל של מחירים לשיעור.

• הוסף לסימניות
רותי רוזנבלום (אשתו של מונה) מורה מקצועית מאוד ואישה מדהימה!

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מספר טלפון של מירי גזית מורה לפסנתר.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני מכירה מורה לפסנטר גילי רובן 0556796905 מאזור קוקה קולה
היא גם למדה בעבר אצל מירי גזית ואסתי אלתר,
היא תוכל להפנות אותך אליה (שתיהן לוקחות יותר מ100 אני לא זוכרת כמה בדיוק ל45 דקות או חצי שעה)

• הוסף לסימניות
אני מכירה מורה לפסנטר גילי רובן 0556796905 מאזור קוקה קולה
היא גם למדה בעבר אצל מירי גזית ואסתי אלתר,
היא תוכל להפנות אותך אליה (שתיהן לוקחות יותר מ100 אני לא זוכרת כמה בדיוק ל45 דקות או חצי שעה)
תודה רבה!
יש לך את המספר של אסתי אלתר?

• הוסף לסימניות
אין לי
אבל אני מאמינה שיש לה.
אסתי היא מספר 1,
אבל היא גם עמוסה מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה