נכתב ע"י WEN;2339148:אברהם אתרוג מומלץ מאוד וגם אמין (אין לי את המס' שלו)
נכתב ע"י מתוק מדבש;2339228:שימל מרח' נחמיה, אין לי טלפון שלו
נכתב ע"י מתוק מדבש;2339228:שימל מרח' נחמיה, אין לי טלפון שלו
נכתב ע"י moc;2339444:למדתי אצלו לפני הרבה שנים, ואח"כ המלצתי עליו לכמה אנשים וכולם היו מרוצים.
נכתב ע"י אוריאל83;2339464:כשלמדתי אצלו הוא העביר ששה תלמידים בטסט ראשון (ואני בתוכם...)באותו שבוע.
נכתב ע"י WEN;2339148:אברהם אתרוג מומלץ מאוד וגם אמין (אין לי את המס' שלו)
נכתב ע"י תותח שיווקי;2339224:0525487975
מלמד רק על ידני
נכתב ע"י נעה;2338796:התבקשתי לשאול:
מחפשים מורה נהיגה דתי\חרדי באיזור בני ברק.
חשוב שיהיה מורה אמין וטוב.
תודה רבה לכל הממליצים.
נכתב ע"י נעה;2339881:לא חרדי!!!!
מלמד רק ידניכשלמדתי אצלו הוא העביר ששה תלמידים בטסט ראשון (ואני בתוכם...)באותו שבוע.
מורה מעולה, מכל הבחינות.
אתה באמת מגיב את זה למישהו ששאל לפני חמש שנים???מלמד רק ידני
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים