- הוסף לסימניות
אני קודם אבדוקאם היא פנויה לזה עכשיואיך אפשר ליצור קשר?
אני קודם אבדוקאם היא פנויה לזה עכשיואיך אפשר ליצור קשר?
בדקת לי?אני קודם אבדוקאם היא פנויה לזה עכשיו
לאיזה נושאים בדיוק את צריכה?בדקת לי?
אני יכולה לשלוח לך במייל בדיוק את החוברתלאיזה נושאים בדיוק את צריכה?
אולי עדיף שתכתבי פה רק בגדול ממש את הנושאים שנראה אם זה רלוונטי בכללאני יכולה לשלוח לך במייל בדיוק את החוברת
אפשרי?
בעיקרון אני צריכה את הנושא של הפונקציות החח״ע ועל עם כל ההוכחותאולי עדיף שתכתבי פה רק בגדול ממש את הנושאים שנראה אם זה רלוונטי בכלל
יש לך?עכשיו אין לי את המספר מחר בעז"ה אני אעלה לכאן בל"נד
איך אפשר ליצור קשר?אני אוכל לעזור לך,
אני לא מורה פרטית ברשמי
אבל למדתי בדידה גם מטעם קמאטק ויודעת את המקצוע מצויין.
אם את מעוניינת באזור י-ם.
איך אפשר ליצור קשר?למדתי את זה בקאמטק, ולפי תקופה באוניברסיטה הפתוחה
תשאירי מייל, אני אכתוב לך...איך אפשר ליצור קשר?
את כאן?תשאירי מייל, אני אכתוב לך...
או שיש לך דרך אחרת
כןאת כאן?
עכשיו?
עכשיועכשיו?
תכתבי מייל...עכשיו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים