דרוש מידע מורות נהיגה במודיעין- מהמלצה בלבד

• הוסף לסימניות
חברה בקשה ממני המלצות
על מורות נהיגה דווקא במודיעין
היות וכל ההמלצות שקבלתי בחיי היו על מורות באזור שלי
אני מבקשת ממי שיש לה נסיון שתרשום
היא מחפשת מורה זריזה וטובה (לא רוצה למרוח זמן) מהמלצה שמבוססת על נסיון

תזכו למצוות ותודה רבה

• הוסף לסימניות
ממליצה על שירה אבידור מנסיון שלי.
היא מעל 35 שנה מורת נהיגה ואני מכירה אצלה הרבה שעשו והיו מרוצות.
0523320963

• הוסף לסימניות
אשתי לומדת אצל מירי ולדמיין, וממליצה מאוד.
מקצועית וזריזה בלי מריחות.

• הוסף לסימניות
רויטל לוזון!!
מקצועית בטרוף ומתקתקת שיעורים
כל מי שהמלצתי לה על רויטל והלכה ללמוד אצלה היתה מרוצה עד הגג

• הוסף לסימניות
מיכל חזן.
מקסימה, סלבנית מאד ומקצועית.
ולא צועקת (שזה פרט שלי אישית היה חשוב והבנתי שרוב המורות כן צועקות...)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
יש מספרי טלפון?
והאם באמת במודיעין כל כך קל לעבור?
(אני עשיתי בתל אביב והיה נורא)

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי במקום אחר,
אבל אני תמיד אמרתי אחרי שיעור נהיגה שהתחושה שלי שאנשי מודיעין סבלנים ואדיבים כמעט כמו חו"ל...
בעיני שווה.

מיכל חזן: 052-6926948

בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה