יש לכך משמעות גודלה וממש לא מומלץ אם אתה לא מעורב שם בצורה מלאהמורשה חתימה יש לכך משמעות ?? מעבר לחתום על מסמכים .אם למשל יש איזה בעיה משפטית, הסתבכות וכדו' מורשה חתימה יכול להסתבך עם זה ???
או רק מנהל העמותה ?
מה המשמעות?יש לכך משמעות גודלה וממש לא מומלץ אם אתה לא מעורב שם בצורה מלאה
וואו !!! תודה !!!!!יש לכך משמעות גודלה וממש לא מומלץ אם אתה לא מעורב שם בצורה מלאה
תודה הבנתי את המסר !!!!ככלל, כל חתימה שאדם חותם, חזקה עליו שהוא יודע את משמעותה.
לכן אם למשל אתם בחתימתכם העברתם כסף לא חוקי/בצורה לא חוקית, או אישרתם הצהרת שקר (שיכלתם לברר אותה), ודאי שיש עליכם אחריות מלאה, כי לכן (כביכול) מוניתם ע"י חברי העמותה ע"מ לוודא שהכל תקין.
לכן אכן רשמית האחריות החוקית היא על חברי הועד, אבל ודאי שאם תהיה הסתבכות גם מורשי החתימה יסתבכו בענק.
בבקשהוואו !!! תודה !!!!!
קיבלתי הצעה להיות מורשה חתימה בתשלום וכו' אני לא מבין כלום בזה ולא מתכנן להיכנס לזה.. אמרו לי שזה רק לחתום ....
בכל אופן תודה ענקית !!!!!
א. בדרך כלל אלו שמחפשים מורשה חתימה הם בדרך כלל רוצים שהוא יהיה גם חבר ועד על כל המשמעויות שבכךמה המשמעות?
כי שאני בררתי מול עו"ד ומול הבנק אמרו לי שכל עוד אני לא חברה בעמותה אלא רק מורשת חתימה- המחויבות שלי לא משמעותית בכלל.
אשמח לשמוע מה אתה יודע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: קל זכות1 //