דרוש מידע מורת נהיגה באלעד

• הוסף לסימניות
שמעתי הרבה על שירה זר
אשמח להמלצות ממישהי שהייתה אצלה
וכן אם יש מורות אחרות אשמח למספרי פלאפון

• הוסף לסימניות
חברות שלי לא ממליצות עליה בכלל
אמרו שהיא גסה מאוד ומאוד לא מעודדת..
בתור בנאדם היא מקסימה

• הוסף לסימניות
רינה אליאס מצוינת
עמוסה מאוד אבל שווה לחכות

• הוסף לסימניות
נקודה למחשבה - חבל להתנעל דווקא על אלעד
כיום שהאזור של הטסטים התרחק חבל לבזבז את השיעור על נסיעה מאלעד לפ"ת
תחפשי מורה בפתח תקווה לדעתי זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי
כשאני למדתי (לפני הרבה שנים) הטסטים יצאו מסירקין המורה היתה מגיעה לקחת אותי בשיעורים הראשונים
ואחכ אני הייתי מתקרבת אליה לפ"ת
אישית לא ממליצה על המורה שלמדתי אצלה אז אין לי המלצה

• הוסף לסימניות
נקודה למחשבה - חבל להתנעל דווקא על אלעד
כיום שהאזור של הטסטים התרחק חבל לבזבז את השיעור על נסיעה מאלעד לפ"ת
תחפשי מורה בפתח תקווה לדעתי זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי
כשאני למדתי (לפני הרבה שנים) הטסטים יצאו מסירקין המורה היתה מגיעה לקחת אותי בשיעורים הראשונים
ואחכ אני הייתי מתקרבת אליה לפ"ת
אישית לא ממליצה על המורה שלמדתי אצלה אז אין לי המלצה
אין כל כך מטרות נורמליות בפתח תקווה
אם את מכירה אז אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
היי
מישהי מכירה נכון לעכשיו מורת נהיגה טובה באלעד?
מישהי שתבוא לקחת אותי מהבית
וגם תהיה סבלנית ורגועה
קיים כזה דבר?
אשמח להמלצות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה