דרוש מידע מורת נהיגה לידני באיזור בני ברק

• הוסף לסימניות
אפרת מור - יש לך מושג על מישהי שלמדה לאחרונה אצלה? באיזה טסט עברת אצלה? יש לך מס' שלה?
כתבתי כבר בהודעה הראשונה - עברתי בראשון ב"ה...
(האמת שעשיתי המוןןן שיעורים, אבל באשמתי ולא באשמת המורה , היא לא מרחה אותי בכלל אלא אני מרחתי, וייאמר לזכותה שהיא הגישה אותי לטסט ממש מהר וכמעט מיד כשביקשתי- אפילו שהיא העדיפה שאחכה עוד כי עוד לא נהגתי כ"כ טוב (ולי לא הייתה סבלנות). היא ניסתה לשכנע אותי כי זו דעתה המקצועית אבל היא לא התעקשה ובטח לא בשביל הכסף...)

אני לא מכירה עוד שלמדו בזמן האחרון (פשוט כבר כל החברות שלי 'עברו את הגיל';))

טלפון - 050-5664606 (מהאינטרנט, לא שמרתי אותו... מקווה שזה נכון)

לגבי ההתלבטות - אוטומטי/ידני:
לי באמת לא יצא לי לנהוג על ידני מאז, אבל זה מאד נעים לדעת שאפשר - אני יודעת שאני לא מוגבלת בשום סוג רכב, לא לקניה ולא להשאלה ולא להשכרה. (ורכבים ידניים הם המון פעמים יותר זולים ויותר חסכוניים, וזה משמעותי..)
מצד שני באמת לרוב האנשים לא יוצא הרבה לנהוג על ידני, אז אם מישהו ממש לא מסתדר עם ידני לא כדאי להתאבד על זה.
אבל לדעתי זה לא באמת יותר קשה, לטעמי עיקר הקושי בלימודי נהיגה זה ללמוד להשתלב באופן פעיל ובטוח בתנועה. התפעול של הרכב הוא רק חלק קטן מהלימוד. נכון שבידני זה קצת יותר מסובך אבל בשלב מסוים הרגליים והידיים קולטים את העבודה וזה נהיה אוטומטי בשביל הנהג..

לכן, שורה תחתונה - לדעתי מומלץ לנסות ידני, ורק אם מרגישים שלא הולך - להמיר לאוטומט. (אגב, בתקופתי שיעורים על ידני היו זולים באיזה 15 ש"ח משיעורים על אוטומט.. אם זה עדיין ככה- שווה רק בשביל זה :) )

• הוסף לסימניות
חברות, אני צריכה עוד המלצות על מורות נהיגה טובות לידני!!!
אפרת מור וסימה נחום עמוסות ולא יכולות לקבל תלמידות!! אורנה גרינברג לא באיזור שלי...
אני חייבת המלצות!!

• הוסף לסימניות
הייתה בעבר המלצה על פזית אדלר 0522536948
מישהי מכירה אותה? עברה אצלה שיעורים??
אשמח למידע!!

• הוסף לסימניות
הייתה בעבר המלצה על פזית אדלר 0522536948
מישהי מכירה אותה? עברה אצלה שיעורים??
אשמח למידע!!

למיטב ידיעתי היא מלמדת רק אוטומטי
(אני חושבת שאני המלצתי עליה פה לאחרונה.. היא לימדה חברה שלי שהייתה מרוצה עד הגג)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי על ידני.
ולמה? - רק בגלל הסיבות הנ"ל:
*ידני מצוין לאלו שחושבים לנהוג על רכב גדול יותר (7-10 מקומות) - שאז ההפרש בהשכרה מאד משמעותי.
*חוץ מזה שיש כאלו - כמוני - שלא מוכנים להיות "מוגבלים" אפילו בתיאוריה...
*ולנהוג כל הזמן על ידני זו התעמלות בונה -עצם. (ביד ימין וברגל שמאל...)
סיבות מלאות משמעות שעלו לי הרבה כסף.......:p;):rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה