מידע שימושי מורת נהיגה לנכים

• הוסף לסימניות
אבי לוקח לשעה (שיעור וחצי) 400 ש"ח
עם חיים לקח לי המוןןן זמן להתקדם ואבי פשוט מלמד כמו מורה רגיל, בלי להתייחס לזה שזה נהיגה ידנית

• הוסף לסימניות
תודה על ההמלצות, לא צריכה נהיגה ידנית רק אביזר עזר שלא משפיע על כל הנהיגה. אז רוצה לוודא שוב האם יש מורה נכים במודיעין הבנתי שקל יותר לעבור בעיר הזו.

• הוסף לסימניות
לא.
הוא רחוק מלהיות קצר רוח.
הוא ממש ממש סבלני.
לעיתים ממש רחוקות הוא קצר רוח.
וצועק - כמעט ולא קרה לי.

הצד השני של המטבע - יש לו זמן והוא לא ממהר!
אני לא ניסיתי - אבל נראה לי שאם הייתי לומדת אצל מישהו אחר, זה היה לוקח פחות זמן.
לא מידיעה.
נ.ב. יתכן באמת שלבעלי מוגבלות לוקח יותר זמן, לכן א"א להשוות לאחרים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא חושבת שלמי שנוהג רק בידיים אמור לקחת יותר זמן, בכ"א לא בפער משמעותי.

שמעתי כבר מכמה שלמדו דרך הביטוח לאומי ולקח להם גם יותר משנה
ומי שעזבה את המורה של הביטוח לאומי סיימה תוך כ30 שיעורים

• הוסף לסימניות
ויש
אני לא חושבת שלמי שנוהג רק בידיים אמור לקחת יותר זמן, בכ"א לא בפער משמעותי.

שמעתי כבר מכמה שלמדו דרך הביטוח לאומי ולקח להם גם יותר משנה
ומי שעזבה את המורה של הביטוח לאומי סיימה תוך כ30 שיעורים
ויש לך המלצות אני מעל מאה שיעורים וכבר מאד רוצה לסיים עם זה

• הוסף לסימניות
מה זה אומר ללמוד דרך הביטוח לאומי
הביטוח לאומי מממן לימודים ???.

• הוסף לסימניות
לאנשים עם 80% בניידות,
ביטוח לאומי מממן את הלימודים.

קבצים מצורפים

• t8261.pdf
    KB 71.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
יש עוד כמה קטגוריות, שווה לבדוק. למרות שבדרך כלל המהלך תהליך אחוזי הנכות מעדכנים במידה ואתם זכאים.

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב מחפשת עוד שמות למורי נהיגה לנכים עדיפות באזור מודיעין או לחלופין איזה שהיא כתובת שאפשר לברר אצלם על מורים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה