עזרה מורת נהיגה שקרנית פתולוגית,שיעור 21 לעבור מורה?

• הוסף לסימניות
שלום,אשמח לעזרה מנסיון
אני בשיעור 21 ,מבחינת לימוד מתקדמת יפה ב"ה
אמהמה המורה פשוט שקרנית.חשבתי שהיא שוכחת..אבל זה קורה כשזה לטובתה רק..וכל הפידבקים שקיבלתי עליה (אחרכך בדיעבד) הם שהיא משקרת ודוחה שיעורים מהרגע להרגע,מה גם שהיא לא משלימה 40 דק..אלא פה 3 דק שם 4 דק..
וזה לא נעים לי לעמוד על 3 דק...פעם אחת היא הגזימה ..אז הזכרתי לה..ופעם אחת ניסיתי להזכיר לה גם..והיא אמרה לא נכון נכנסת לפני...בלי ספק ששמתי לב בדיוק מתי נכנסתי..מבחינת לימוד היא בסדר..השאלה אם שווה לעבור עכשיו?.?או שכבר מורה אחר ירצה יותר שיעורים כדי שיהיה לו שווה..והטסט יהיה ממש מאוחר...?
אני ממש בפלונטר,כי אמינות מבחינתי זה א.ב.
השאלה אם אני הולכת להפסיד כספית אם אעבור מורה?ועוד משהו,האם יש אפשרות לקבל ממישו חוות דעת מיקצועית על הנהיגה שלי?
ממש אשמח לעזרה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם מישהו יוכל לתת עצה מניסיון ממשי כי אף אחד כאן לא מכיר את המורה והתנסה איתה כדי לומר לך איך היא תהיה בטסטים, ואף אחד לא יודע מי יהיה המורה הבא.
אני יכולה לומר לך מניסיון אישי וגם כעצה,
1. אם את רוצה לעבור מורה, קודם כל תבררי שהוא אמין, אח"כ תדברי איתו ותתייעצי איתו, תאמרי לו שחשוב לך מאוד לסיים כמה שיותר מהר ואת רוצה לעבור אליו אבל רק בתנאי שתהיה לו אפשרות להגיש אותך אחרי כ-X שיעורים.
לא חושבת שיש עניין שלא שווה לו לקחת אותך למשל ל10 שיעורים. מה זה משנה? הוא מקבל את הכסף בשביל כל שיעור בנפרד, וגם בשביל הטסט.
2. חוות דעת מקצועית הכי טובה היא של מורה טוב ומנוסה שיודע על מה תלמידים נפסלים בטסטים. ובנוסף בטסט פנימי גם מקבלים חוו"ד של מורה נוסף.

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם מישהו יוכל לתת עצה מניסיון ממשי כי אף אחד כאן לא מכיר את המורה והתנסה איתה כדי לומר לך איך היא תהיה בטסטים, ואף אחד לא יודע מי יהיה המורה הבא.
אני יכולה לומר לך מניסיון אישי וגם כעצה,
1. אם את רוצה לעבור מורה, קודם כל תבררי שהוא אמין, אח"כ תדברי איתו ותתייעצי איתו, תאמרי לו שחשוב לך מאוד לסיים כמה שיותר מהר ואת רוצה לעבור אליו אבל רק בתנאי שתהיה לו אפשרות להגיש אותך אחרי כ-X שיעורים.
לא חושבת שיש עניין שלא שווה לו לקחת אותך למשל ל10 שיעורים. מה זה משנה? הוא מקבל את הכסף בשביל כל שיעור בנפרד, וגם בשביל הטסט.
2. חוות דעת מקצועית הכי טובה היא של מורה טוב ומנוסה שיודע על מה תלמידים נפסלים בטסטים. ובנוסף בטסט פנימי גם מקבלים חוו"ד של מורה נוסף.

תודה רבה..
השאלה שלי האם הוא יגיש אותי לטסט מהר..כי יש לו מחויבות כלפי תלמידים קודמים..

• הוסף לסימניות
כואב לשמוע. דעתי האישית, [כפי שראיתי מנסיון של חברים] לעבור עכשו בלי לחכות, למורה כזה ששמעת עליו המלצות "ממישהו קרוב" שניתן לסמוך על המלצותיו.
כמובן, שחובה לברר קודם עם המורה החדש איך הוא יתנהל איתך ושלא יעכב אותך כתלמידה צדדית.

• הוסף לסימניות
תודה רבה..
השאלה שלי האם הוא יגיש אותי לטסט מהר..כי יש לו מחויבות כלפי תלמידים קודמים..
גם מאוד תלוי איפה הוא עומד מבחינת תלמידים, למרות שעכשיו עם המצב של הטסטים יש מצב שכל המורים בפיגור.
הייתי מציעה לך לשאול את המורה בעצמו, יש מצב שהוא פשוט יכניס אותך לפי הסדר של השיעורים של התלמידים שלו.
אני מכירה כאלה שעברו מורה ואחרי שיעור אחד ניגשו לטסט ועברו.
אם לא נראה לך שהמורה תעשה בעיות בטסטים (דיברת עם תלמידות אחרות שלה?) לא בטוח ששווה כבר לעבור.
שכחתי לומר שצריך לקחת בחשבון גם שינויים בין רכבים, רכב קטן\גדול יותר, תיבת הילוכים שונה ועוד כל מיני הבדלים יש מצב שזה ייקח שיעור אחד או שניים להסתגל...

• הוסף לסימניות
גם מאוד תלוי איפה הוא עומד מבחינת תלמידים, למרות שעכשיו עם המצב של הטסטים יש מצב שכל המורים בפיגור.
הייתי מציעה לך לשאול את המורה בעצמו, יש מצב שהוא פשוט יכניס אותך לפי הסדר של השיעורים של התלמידים שלו.
אני מכירה כאלה שעברו מורה ואחרי שיעור אחד ניגשו לטסט ועברו.
אם לא נראה לך שהמורה תעשה בעיות בטסטים (דיברת עם תלמידות אחרות שלה?) לא בטוח ששווה כבר לעבור.
שכחתי לומר שצריך לקחת בחשבון גם שינויים בין רכבים, רכב קטן\גדול יותר, תיבת הילוכים שונה ועוד כל מיני הבדלים יש מצב שזה ייקח שיעור אחד או שניים להסתגל...

באמת?מי המורה הזו?עוברת אליה עכשיו...
באחנטרנט קראתי פידבקים מ2 אנשים שהיא מורחת את הטסט

• הוסף לסימניות
שלום,אשמח לעזרה מנסיון
אני בשיעור 21 ,מבחינת לימוד מתקדמת יפה ב"ה
אמהמה המורה פשוט שקרנית.חשבתי שהיא שוכחת..אבל זה קורה כשזה לטובתה רק..וכל הפידבקים שקיבלתי עליה (אחרכך בדיעבד) הם שהיא משקרת ודוחה שיעורים מהרגע להרגע,מה גם שהיא לא משלימה 40 דק..אלא פה 3 דק שם 4 דק..
וזה לא נעים לי לעמוד על 3 דק...פעם אחת היא הגזימה ..אז הזכרתי לה..ופעם אחת ניסיתי להזכיר לה גם..והיא אמרה לא נכון נכנסת לפני...בלי ספק ששמתי לב בדיוק מתי נכנסתי..מבחינת לימוד היא בסדר..השאלה אם שווה לעבור עכשיו?.?או שכבר מורה אחר ירצה יותר שיעורים כדי שיהיה לו שווה..והטסט יהיה ממש מאוחר...?
אני ממש בפלונטר,כי אמינות מבחינתי זה א.ב.
השאלה אם אני הולכת להפסיד כספית אם אעבור מורה?ועוד משהו,האם יש אפשרות לקבל ממישו חוות דעת מיקצועית על הנהיגה שלי?
ממש אשמח לעזרה
תודה רבה
לדעתי לעבור ומהר.. ומסכמת עם מורה אחרת שיעור בדיקה כמה לדעתה נשאר לך לעשות..
ולגבי טסטים? עם שקרנית כזאת לא תראי מהר טסטים. רק תשקר שצריך עוד שיעורים ולהרוויח עוד כסף

• הוסף לסימניות
ברור שלעבור!
את החוסר נעימות תשאירי למצבים אחרים...
אני עברתי 3... הראשון היה אדיש ולא התקדם לשומקום, השני היה זוועתי צעק ולא לימד נורמלי והשלישי היה בנאדם! ומורה שיודע ללמד.
אנשים לא ישרים גם ימרחו אותך בהגשה לטסט, לתשומת לב

• הוסף לסימניות
ברור שלעבור!
את החוסר נעימות תשאירי למצבים אחרים...
אני עברתי 3... הראשון היה אדיש ולא התקדם לשומקום, השני היה זוועתי צעק ולא לימד נורמלי והשלישי היה בנאדם! ומורה שיודע ללמד.
אנשים לא ישרים גם ימרחו אותך בהגשה לטסט, לתשומת לב
מי השלישי? באיזו עיר?

• הוסף לסימניות
בעוד שלוש חודשים מסתיימת לה הסאגה המתישה של ההמתנה לטסטים.
הנבחנים יקבלו טסט בהתראה של יומיים, וטסט חוזר אחרי 14 יום, במידה ויכשלו.
אני לא מבין מה יוסיפו 2 דקות לכאן או לכאן...
ברור שזה לא נעים במיוחד שזה כרוך בכסף, אבל זה לא שיקול כזה דרמטי שמצריך מעבר מורה, במיוחד אם אין בעיה במהלך הלימוד.

• הוסף לסימניות
בעוד שלוש חודשים מסתיימת לה הסאגה המתישה של ההמתנה לטסטים.
הנבחנים יקבלו טסט בהתראה של יומיים, וטסט חוזר אחרי 14 יום, במידה ויכשלו.
אני לא מבין מה יוסיפו 2 דקות לכאן או לכאן...
ברור שזה לא נעים במיוחד שזה כרוך בכסף, אבל זה לא שיקול כזה דרמטי שמצריך מעבר מורה, במיוחד אם אין בעיה במהלך הלימוד.
הרפורמה אכן אמורה לצאת לפועל לפי התוכניות?? המורה שלי אמרה שכנראה תדחה לינואר, אבל גם היא לא טיפוס אמין במיוחד....

• הוסף לסימניות
וזה לא נעים לי לעמוד על 3 דק...פעם אחת היא הגזימה ..אז הזכרתי לה..ופעם אחת ניסיתי להזכיר לה גם..והיא אמרה לא נכון נכנסת לפני...בלי ספק ששמתי לב בדיוק מתי נכנסתי..מבחינת לימוד היא
בלימודי נהיגה גם ככה הכסף נשפך...
לדעתי לא משמעותי 3 דקות... כי יש שיעור שיכולים להעביר לך הסברים חשובים וכמעט ללא נהיגה ויש נהיגה לא ארוכה אבל משמעותית מאד!
מה שמשעותי זה האם המורה יודעת להעביר את החומר בצורה טובבה ונותנת להתנסות באתגרים שונים וכו
לגבי האמינות- השיקול הוא בעניין הטסטים שלא באמת תמרח אותך סתם ובלי טסט
אבל היום השיטה שיותר עובדת זה לגשת לטסט ראשון אחרי הכנה מקסימלית )50-60 שיעורים

• הוסף לסימניות
הרפורמה אכן אמורה לצאת לפועל לפי התוכניות?? המורה שלי אמרה שכנראה תדחה לינואר, אבל גם היא לא טיפוס אמין במיוחד....
הטסטרים פנו לבג"ץ כדי לדחות, הבג"ץ לא הסכים לדחייה נוספת, אבל הסכים לקיים דיון, והסיכוי שתהיה דחייה נוספת - קלושה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה