מושב אסלה נוח במיוחד

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אולי גם לכם זה מפריע, אבל אני מחפש נואשות אחר מושב אסלה נוח.
הייתי בהמון פרויקטים חדשים וחפשתי בהמון החנויות ועדיין לא מצאתי משהו שעונה על ההגדרה.
הייתי לפני תקופה בבית מלון וראיתי שם את המושב הזה (וניסיתי), ומאז רק התגבר אצלי עוד יותר החשק לקנות מושב נוח.
אשמח אם יש לכם המלצות (מנסיון בלבד) על מושבים נוחים, או לחילופין אם אתה מזהים מאיזו חברה המושב הזה.
אני מחפש לאסלה רגילה ולא תלויה.
תודה מראש על כל מידע מועיל.

קבצים מצורפים

• image_67154945.JPG
    image_67154945.JPG
    1.6 MB · צפיות: 57
  • image_67174401.JPG
    image_67174401.JPG
    1.4 MB · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם
אולי גם לכם זה מפריע, אבל אני מחפש נואשות אחר מושב אסלה נוח.
הייתי בהמון פרויקטים חדשים וחפשתי בהמון החנויות ועדיין לא מצאתי משהו שעונה על ההגדרה.
הייתי לפני תקופה בבית מלון וראיתי שם את המושב הזה (וניסיתי), ומאז רק התגבר אצלי עוד יותר החשק לקנות מושב נוח.
אשמח אם יש לכם המלצות (מנסיון בלבד) על מושבים נוחים, או לחילופין אם אתה מזהים מאיזו חברה המושב הזה.
אני מחפש לאסלה רגילה ולא תלויה.
תודה מראש על כל מידע מועיל.
אולי תשאל אותם?

• הוסף לסימניות
איך חיפשת?
אני הייתי בכמה חנויות אבל א"א להתנסות! הם לא נותנים לשבת על זה, כי זה תולה על קיר נייד של תצוגה.
לא צריך לשבת כדי לראות שזה נוח, במקרה של בית המלון באמת התיישבתי, אבל עוד לפני שניסיתי הבחנתי שזה משהו הרבה יותר נוח מהרגיל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הכי נח שמצאנו של חברת simas

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה