דרוש מידע מותר להעלות עגלת יויו למטוס?

• הוסף לסימניות
יש לנו טיסה באמריקן ארליינס עם תינוק בן שנה
אשמח לכל מידע מבעלי נסיון
תודה!

• הוסף לסימניות
בשביל זה זה נועד, ז"א אחד המעלות שלו.

• הוסף לסימניות
אני לא מתכוונת לחכות לרגע הטיסה לראות אם יסכימו או לא.. חוקית זה מותר או לא? תמיד שמעתי שיויו מותר, זה לא כך?

• הוסף לסימניות
העתקה מהאתר של יויו:

* משנת 2012, רוב חברות התעופה מאשרות את העלאתן למטוס של עגלות יויו בייביזן בכבודת היד, כל עוד מידותיהן במצב מקופל הן 52 x 44 x 18 ס”מ. יחד עם זאת, תקני כבודת היד עשויים להשתנות בהתאם לחברת התעופה, ולכן אנו ממליצים ליצור קשר עם חברת התעופה לפני הטיסה על מנת לקבל את הפרטים המעודכנים ביותר בנושא העלאת העגלה למטוס.

• הוסף לסימניות
בטיסות שנסעתי העדפתי לא להעלות את העגלה.
סתם מטריד לחפש לזה מקום בתוך המטוס בד"כ הכל עמוס שם בחפצים.
ואח"כ כשיורדים מעצבן לעמוד עם זה במעבר.
בכל הטיסות (חוץ מאחת) הוציאו לנו את זה עוד לפני שיצאנו מהמטוס והיה כיף.

• הוסף לסימניות
בטח שאפשר.
אחד היתרונות שלו. לא צריכה להחזיק תינוק בידיים, או לרדוף אחריו עד העליה למטוס.
טסתי איתה פעמיים דרך אל על.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מרשים להעלות את העגלה למטוס, אין חברת טיסה שלא תעלה את זה למטוס מניסיון של טיסות רבות עם ילדים וגם לו יצוייר שלא ירשו להעלות למטוס(מה שלא הגיוני שיקרה, אותה סבירות שיורידו אותכם מהטיסה כי לתינוקת אין מסיכה ;)) הכי גרוע ישלחו את זה בעליה למטוס למטען למטה ותקבלו את זה מיד בירידה מהמטוס

• הוסף לסימניות
בטח שאפשר.
אחד היתרונות שלו. לא צריכה להחזיק תינוק בידיים, או לרדוף אחריו עד העליה למטוס.
טסתי איתו פעמיים דרך אל על.
אני תמיד משתמשת ביויו ועולה עם זה למטוס, אבל האמת שאני לא חושבת שזה כל כך נוח, זה גם לסחוב את התינוק וגם את העגלה שלו מקופלת גם ככה למשפחה עם ילדים יש מספיק מה לסחוב בעליה למטוס, אני חושבת פעם הבאה לשלוח את העגלה למטה

• הוסף לסימניות
אני תמיד משתמשת ביויו ועולה עם זה למטוס, אבל האמת שאני לא חושבת שזה כל כך נוח, זה גם לסחוב את התינוק וגם את העגלה שלו מקופלת גם ככה למשפחה עם ילדים יש מספיק מה לסחוב בעליה למטוס, אני חושבת פעם הבאה לשלוח את העגלה למטה
אני חושבת שזה יתרון.
אבל כל אחד והנוחות שלו.

• הוסף לסימניות
אני לא מתכוונת לחכות לרגע הטיסה לראות אם יסכימו או לא.. חוקית זה מותר או לא? תמיד שמעתי שיויו מותר, זה לא כך?
ואם יגידו לך עכשיו שאמריקן איירליינס לא מרשים להעלות למטוס, מה תעשי? סתם סקרנות... כאילו זה או שכן או שלא, מה אפשר לעשות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה