כללי מותר להשתמש בתמונות שלכם???

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני חדשה כאן ולא יודעת. התמונות שכולם מפרסמים כאן כל אחד יכול להשתמש בהן בלי לבקש רשות?
ועוד משהו אם אני צריכה תמונה איך אני עושה כדי להעלות אותה למחשב שלי? אם אני אגזור במספריים האיכות יורדת אז מה עושים?
מקוה שהבנתם את השאלה.

• הוסף לסימניות
תמונה שכתוב עליה כל הזכויות שמורות.. זה מובן לא?
וחוץ מזה כל תמונה לגופה.

• הוסף לסימניות
תמונות שמועלות בפורום צילום
זה על דעת שלא ישתמשו בלי רשות

באחרים-ל'ידעת, על פניו כנראה שגם לא, ללא רשות.

להורדה באיכות מקסימלית
לוחצים פעמיים להגדלה ואז לחצן ימני >שמור תמונה בשם...

• הוסף לסימניות
בעיקרון - אסור
אלא אם כן במפורש נכתב שמותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נס ופלא;716622:
תמונה שכתוב עליה כל הזכויות שמורות.. זה מובן לא?
וחוץ מזה כל תמונה לגופה.

ברור שאם כתוב כל הזכויות שמורות אסור. השאלה היא אם לא כתוב.

• הוסף לסימניות
לדעתי רק תמונות שהם ב"פורום מדריכים ומתנות" מותרות לשימוש
כל השאר צריך לקבל אישור מהיוצר,
גם אם הוא לא כתב שאסור.

תמונות מפורום צילום אסור בשום אופן לקחת

• הוסף לסימניות
כל יצירה מעולית לכאן,
מועלית מתוך כוונה שאף אחד לא ישתמש בה!!!

למעט תמונות שכתוב עליהן במפורש "לשימוש חופשי" וכדו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה