מותר לעלות לאוטובוס פנימי עם אופניים?

• הוסף לסימניות
ז"א זה חוקי, או רק באוטובוס בין עירוני?

• הוסף לסימניות
למה לא?!
אני עליתי עם אופניים, ולא הייתה בעיה.

• הוסף לסימניות
רוצה לדעת אם זה חוקי, לא מתחשק לי שהנהג לא יעלה אותנו

• הוסף לסימניות
בשירות לקוחות של דן הם אומרים שזה תלוי בשיקול דעתו של הנהג. אם יש עומס או אין, יפריע לנוסעים או לא.
ומנסיון, חלק מהפעמים הורשנו להעלות, ובחלק מהפעמים לא הורשנו.

• הוסף לסימניות
באגד- עלינו מאחורה עם אופניים קטנות של ילד בן 5 ועגלת תינוק. הנהג התעלם.
באוטובוס השני הנהג לא הסכים בשום אופן (רק אחרי שאמרנו לו שאין מצב להשאיר אותם באמצע הדרך נאלץ להסכים.
מסקנה? לא חוקי!
רק באוטובוס בינעירוני בתא המטען.

• הוסף לסימניות
אני ביררתי ואמרו לי מקסימום תאלצו לשלם על זה......
אני נסעתי בבין עירוני ושמתי בבאגז' אבל ביררתי אצל אגד.

• הוסף לסימניות
מאתר אגד:
מה לגבי אופניים או גלשן?

ניתן להוביל, ללא תשלום, אופניים או גלשן באוטובוסים בינעירונים (אוטובוסים בהם יש תאי מטען) בתאי המטען בלבד ורק אם יש בהם מקום פנוי.
באוטובוסים עירוניים (ללא תאי מטען) ניתן לעלות לאוטובוס עם אופניים המתקפלים לתוך תיק.
לא ניתן לעלות עם גלשן לאוטובוס שאין בו תאי מטען.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה