בקשה מותר לפרסם כתובות מייל בפורום?

• הוסף לסימניות
מנצלש"ת כאן כי אין לי ברירה-
הפרסומת החדשה מכסה לחלוטין את האיזור האישי, אי אפשר לסגור אותה, ואין לי גישה להתראות, פרסום הודעות וכו'. גם אחרי שלחצתי עליה ונכנסתי לפרסום- זה לא עזר.
יש מה לעשות או שמהיום הגישה להתראות ופרסום נושאים חדשים הוא רק לפרימיום?

1610443489733.png
1610443489733.png

• הוסף לסימניות
ללחוץ על X.
אם את במחשב נייד- להקטין קודם את גודל התצוגה כדי שתראי אותו.

• הוסף לסימניות
מנצלש"ת כאן כי אין לי ברירה-
הפרסומת החדשה מכסה לחלוטין את האיזור האישי, אי אפשר לסגור אותה, ואין לי גישה להתראות, פרסום הודעות וכו'. גם אחרי שלחצתי עליה ונכנסתי לפרסום- זה לא עזר.
יש מה לעשות או שמהיום הגישה להתראות ופרסום נושאים חדשים הוא רק לפרימיום?

צפה בקובץ המצורף 804962צפה בקובץ המצורף 804962
זנ טען את זה בצורה מוזרה
זה לא אמור להיות ככה
תנסו לרענן את הדף

• הוסף לסימניות
תראו, אנחנו חיים בעולם הדיגטלי
ולכן מידי פעם כן צריך את האפשרות לכתוב כתובת מייל.

עצם זה, שאוטמטית מייל נחסם, ואי אפשר לכתובת מייל בצורה רגילה וקלה
כבר מכניס למודעות של מי שכותב, שצריך לקחת צעד זהירות כשכותבים מייל
אז אם זה מישהו שזו פעם ראשונה שלו - הוא לא יצליח לכתוב מייל. וממילא זה שם לו תמרור אזהרה.

והמלצה למנהלים - כשנכתב אוטומטית - שאין לכתוב מיילים באתר - כדאי שיכנס אוטומטית קישור לפוסט הזה:
זה יסביר לכל משתמש חדש - מה הבעיה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה