מו"צ לענייני צניעות

• הוסף לסימניות
איזה בי"ד או מו"צ בקי לענות בענייני צניעות?
יש לי מס' שאלות. אשמח לקבל מס' טלפון.

ואני צריכה תשובות גם ע"פ פסקי האשכנזים וגם הספרדים.

תודה.

• הוסף לסימניות
הרב יצחק יעקב פוקס, מח"ס 'הליכות בת ישאל'.
אין לי מס' טלפון, מקווה שיש למי מהנכנסים לאשכול.

• הוסף לסימניות
יש אתר מעולה בשם "דין שאל את הרב"- יש שם מוצ"ים לכל קטגוריה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה אני;1434271:
יש אתר מעולה בשם "דין שאל את הרב"- יש שם מוצ"ים לכל קטגוריה

הם לא עוסקים בענייני צניעות באתר שלהם.

• הוסף לסימניות
הרבנית שוב 08-9741446
הרבנית חנה רוז 05-5377028 בין השעות 10:00-12:00, 0547-3135462
שתיהן מקושרות עם בי"ד משמר ההלכה לענייני צניעות.

• הוסף לסימניות
הנ"ל רבנים אשכנזיים ברובם חסידיים.
ייתכן שיודעים גם לענות לספרדים.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש בזה הבדל בין אשכנזים לספרדים.

• הוסף לסימניות
יש דברים שאצל מגזר מסוים זה גלאט ואצל אחר זה בל ייראה ומסופח לצניעות
כמו צבע גרב/ איפור וכו'.

• הוסף לסימניות
קופצת על הנושא,
איך קוראים לספר של הרב גרוס על הלכות צניעות וכו'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה