מזגנים- מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
ושאלה לכולם: טכנאי המליץ לנו על תדיראן שיש להם אחריות לשלוש שנים לעומת אלקטרה- שנה. האם האחריות שווה משהו?

• הוסף לסימניות
את צודקת, שגיאה שלי!
אני מדברת אך ורק על המזגנים של תדיראן!!!
(כבר התבלבתי מרוב שמות או שסתם חם לי, אלך להדליק את המזגן...)

• הוסף לסימניות
בדקתי מחירים בזאפ, ותדיראן יותר יקרים מהשאר. זה מצדיק?

• הוסף לסימניות
למישהו יש ניסיון עם מזגני תדיראן דגם R10?
אשמח לתשובה דחופה, תודה!!

• הוסף לסימניות
הערה חשובה!
הייתי ממליצה בתוספת קטנה של מחיר, לשדרג לאחד ורבע כ"ס.
אני מתחרטת קשות כבר ארבע שנים שלא עשיתי את זה.
יש לי חדר קטן עם 1 כ"ס, (אלקטרה) ועד שהוא לא על 20 מעלות, הוא לא מורגש בחדר. מיותר לציין שאף פעם לא מצליח להיות שם קצת קריר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;625405:
הערה חשובה!
הייתי ממליצה בתוספת קטנה של מחיר, לשדרג לאחד ורבע כ"ס.
אני מתחרטת קשות כבר ארבע שנים שלא עשיתי את זה.
יש לי חדר קטן עם 1 כ"ס, (אלקטרה) ועד שהוא לא על 20 מעלות, הוא לא מורגש בחדר. מיותר לציין שאף פעם לא מצליח להיות שם קצת קריר...

צודקת מאוד, אבל אנחנו צריכים שהוא יכנס בגנרטור של שבת, והאחד ורבע (שכמעט כבר הזמנתי...) לא נכנס בגנרטור.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני שנה מזגן 1 כ"ס של אלקטרה ועד שהוא מקרר את החדר הנשמה יוצאת לי פעמיים.
עכשיו קניתח תדיראן לחדר אחר והוא מקרר פצצה!

• הוסף לסימניות
לתדיראן יש עומק מסויים בקור
שאין למתחרים.
בהרבה מקומות ציבוריים שמתי לב שיש רק תדיראן, ויש כנראה סיבה.

• הוסף לסימניות
לי דווקא יש אלקטרה 1 כ"ס בחדר רגיל בערך 10 מ"ר והוא מקרר מצויין על 24 מעלות, אבל שמעתי שהיום מומלץ לקנות תדיראן, גם לפי מה שראיתי מקומות שהותקנו מזגני תדיראן מהסדרה החדשה וזה עובד יופי.

• הוסף לסימניות
בזמנו תדריאן היו הטובים ביותר

מאז שנמכרו לחברה אסיאתית אלקטרה שולטת

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים. התקנו לבסוף מזגן של תדיראן במחיר טוב, ע"י מתקין פרטי. אחרי כל המודעות המתוחכמות של החנויות, בתוספת כל התוספות שהם גובים, המחיר כמעט זהה, ומתקין פרטי, חרדי, זה בכ"א רמה אחרת, גם של אחריות וגם של ההתקנה.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה