עזרה מזגנים של איזה חברה? מה הכי מומלץ?

• הוסף לסימניות
יש בתדיראן אלפא חסרון שכשהמזגן במצב שבת אין אפשרות לכבות את התאורה של התצוגה ביחידה הפנימית במזגן, כך שבמצב שבת תמיד יהיה תאורה בחדר מהמזגן, וזה חסרון גדול לחדרי שינה.. ובפרט בלילות שבת...
לא מכיר בעיה כזאת במזגן שלי

• הוסף לסימניות
על תדיראן על רוב הדגמים ישנו אחריות של 7 שנים הו על המזגן והן על ההתקנה.
המקום שנראה הכי זול הם חשמל הקרן.

• הוסף לסימניות
2050 ש"ח לכוח סוס, לעומת 1800 ש"ח בחנות ברח' אלישע, ואגב גם סולטן נתנו לו מחיר של 1800

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המחירים בחשמל הקרן כוללים התקנה, והובלה, מה שבמקומות אחרים יכול לעלות עוד יותר
המחיר שרשמתי לך מקרן בני הישיבות זה כשאני לא לוקח את ההתקנה,
שכל אחד יעשה בירור מחירים לבד ויסיק מסקנות, אני את שלי אמרתי מנסיוני

• הוסף לסימניות
בכל מקרה שאלתי טכנאי מזגנים אמין, איזה מזגן לקנות, אז הוא אמר לי שיש חברה בשם AUX שטובה לא פחות מתדיראן, ועולה שליש מחיר, לדבריו הסיבה לכך, שזה חברה בינלאומית שמשווקת בעיקר בחו"ל ולא משקיעה במיתוג בארץ.
מכיון שהיה נשמע לי מוזר שאלתי עוד חנות שמוכרת חלפים למזגן, והם אמרו לי חד משמעית AUX
שווה בדיקה
אצלי אישית זה עובד ממש מעולה, אבל בנתיים יש לי ניסיון רק של חודש

מעניין,
כי דווקא יש לי AUX בכל הבית כבר שנה וחצי,
אני ממש לא ממליץ!

המון תקלות,
החסרון העיקרי - הוא לא מפזר את הקור!
הוא מקרר רק למי שעומד מולו ממש

• הוסף לסימניות
לא מכיר בעיה כזאת במזגן שלי
מה פרוש?
אתה יכול לעשות מצב שבת, בלי שביחידה הפנימית מופיע האותיות באנגלית SH?
במשמרת השבת אישרו לי שהם ידעו על הבעיה בזמן הבדיקות, והרב בייפוס החליט שמי שרוצה ישים מדבקה

• הוסף לסימניות
יש לי תשובה מקורית ששווה בדיקה:
אני כשאני בא לקנות ממכשיר אלקטרוניקה, אני מתייעץ עם טכנאים, מהסיבה הפשוטה שהם מכירים אישית את המזגנים והטיב שלהם, ויודעים מה הם הכי נדרשים לתקן.
בנוסף אין להם אינטרס אישי (בשונה מסוכנים וחנויות, שיש להם נגיעה אישית למכור מה שהם מקבלים עמלה הכי גבוהה, וזה לא בהכרח הדבר הכי יקר, לפעמים הם "דוחפים" משהו זול, שהם מקבלים עליו עמלה גדולה)
בכל מקרה שאלתי טכנאי מזגנים אמין, איזה מזגן לקנות, אז הוא אמר לי שיש חברה בשם AUX שטובה לא פחות מתדיראן, ועולה שליש מחיר, לדבריו הסיבה לכך, שזה חברה בינלאומית שמשווקת בעיקר בחו"ל ולא משקיעה במיתוג בארץ.
מכיון שהיה נשמע לי מוזר שאלתי עוד חנות שמוכרת חלפים למזגן, והם אמרו לי חד משמעית AUX
שווה בדיקה
אצלי אישית זה עובד ממש מעולה, אבל בנתיים יש לי ניסיון רק של חודש
המזגן עדיין טוב?

• הוסף לסימניות
הכי מומלץ זה תדיראן מסדרת אלפא פרו אינוורטר
לא להתבלבל עם תדיראן אפולו שזה בכלל האייר (תסתכלו על תווית היצרן)
אמנם האייר יש להם מדחסים של מיצובישי אבל עדיין אין על תדיראן

הדבר הכי חשוב לדעתי זה נושא ההתקנה שלצערי מזלזלים בו, ואם היו יודעים כמה תקלות ועגמת נפש וכמובן הוצאות כספיות היו יכולים להחסך אם היו משקיעים גם במתקין, הכל היה נראה אחרת

להורים שלי יש חמש מזגני תדיראן כבר למעלה מעשר שנים, כולם עובדים פגז ואף פעם לא היה צריך אף טכנאי לשום דבר!!! (מקווה שאני לא עושה פה עין הרע!)
מצד שני לטורנדו לא להתקרב!!!! שומר נפשו וממונו ירחק!
דיברתי עם מנהל חברת התקנת מזגנים גדולה באזור חיפה והצפון והוא אמר לי שהמזגן שיש בו הכי הרבה תקלות זה טורנדו, וזה גם מנסיון אישי שלי....

• הוסף לסימניות
אין על תדיראן
סתם שתדעו שאין חברה של מזגנים שקוראים לה תדיראן
תדיראן זה מדבקה שלמדביקים על מזגנים של חברה סינית הנקראת "גריי"
גם טורנדו ואלקטרה זה מדבקה
בVRF אומרים שטורנדו (ואלקטרה) יותר טובים מתדיראן.

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה מזגן תדיראן אלפא פרו לחדר שינה
כמה כוח סוס כדאי לקנות?
וגם אני אשמח להסבר מה ההבדל בין אינוורטר-ל-סופריים?

• הוסף לסימניות
אלפא תדיראן, מזגן באמת מפנק
ויש לנו גם טורנדו ,הוא עושה את מה שצריך רק על הקסקס ,תדיראן פי 10 יותר טוב מטורנדו במזגן עילי ,לוקח אותו בהליכה

בטורנדו אני צריך להוריד אותו ל°16 מעלות בשביל שיקרר נעים ורק אחרי כמה זמן ניהיה קר
בתדיראן 6 דק וכבר קרח בחלל החדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה