מזהה כתובת- דוקא באנגלית?

• הוסף לסימניות
אני בונה אתר וורדפרס בעברית
כברירת מחדל וורדפרס נותן לי מזהה כתובת בעברית בהתאם לכותרות העמודים וכו'
האם כדאי להחליף את כל המזהים לשמות באנגלית?

• הוסף לסימניות
אם חשוב לך הנושא של הקידום, אז עדיף להשאיר בעברית.
אם הקידום לא הכי חשוב לך, אבל חשוב לך שיהיה URL ארוך פחות משתי קילומטר, אז אולי כדאי עם לבחור באופציה של מספרים.

לגבי להחליף לאנגלית - לא הבנתי מה התכוונת? לתרגם או לאיית את המילים בעברית באותיות של אנגלית? בכל מקרה זה הרבה עבודה ידנית, ואני לא יודע איך גוגל מתייחס לזה.
(בשפות אחרות, אני יודע שזה מאוד נפוץ לאיית מילים באותיות אנגלית, וגוגל קורא זאת מצוין. אבל בעברית זה שונה מאוד...)

• הוסף לסימניות
פשוט היה כאן משהו שטען שיותר טוב באנגלית
ולפני שאני נכנסת לזה רציתי לדעת שזה שווה את ההשקעה.
כי אם זה משפיע לרעה על הקידום זה כבר סיבה לא לעשות את זה.

• הוסף לסימניות
מצטרף לקודמי. זה עדיף לקידום, ולא ידוע לי שמזיק לתחום אחר, כך שאין סיבה לא להעדיף עברית.

• הוסף לסימניות
השפעת כתובת אתר בעברית לקידום היא שולית מאד, עיקר הבעיה בכתובות כאלו זה בהפניות ולינקים שהופכים ממש ארוכים עם אחוזים וכו'. בכל האתרים הגדולים משתמשים בכתובות באנגלית לכן בעיני זה מומלץ.

• הוסף לסימניות
לגבי "כל האתרים הגדולים" כנראה שלא התכוונת בדווקא. ויקידפיה, למשל, עושה קישורים בעברית. וכן עוד רבים וטובים.
אבל באופן הכללי, עשיתי בדיקה קצרה, שהראתה לי שככל הנראה אכן לתרגם את הכתובת לאנגלית זה דבר חיובי.
הבדיקה שעשיתי:
הקלדתי ביטוי תחרותי בגוגל - "קידום אתרים", וראיתי שהאתרים שהופיעו בדף הראשון הולכים אחד אחד בשיטה זו - מתרגמים את הכותרת לאנגלית.

צריך לציין, שאם מכניסים הרבה פוסטים - זה כאב ראש לא קטן לתרגם את הכותרות אחת אחת.
והנה רעיון לתוסף חדש: תוסף שישתמש בתרגום גוגל וייצר SLUG מתורגם אוטומטית.

• הוסף לסימניות
מבחינת גוגל הדבר החשוב ביותר הוא שהכתובת תהיה קצרה ככל האפשר, מומלץ לתרגם למילה אחת או שניים את הנושא הכללי של הדף. את התיאור המלא שלו יש לשים בשדה התיאור ואת זה כמובן אפשר ורצוי לעשות בעברית, כמובן שגם כותרת הדף היא עברית והיא החשובה ביותר (בכותרת דווקא מומלץ לעשות כותרת ארוכה ומפורטת). מנוע גוגל מספיק חכם כדי לקרוא את הכותרת ותיאור הדף בצירוף התוכן שלו ולהבין שמדובר בדף עברי ולהפנות אליו מילות מפתח רלוונטיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה