מזוודה על גלגלים בירושלים

• הוסף לסימניות
לי יש של שלזינגר מבית התיק 2 גלגלים מעולה.
ואגב, לא לקנות קשיחה כבר שמעתי שזה נשבר בטיסות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mediadesign;1236351:
לי יש של שלזינגר מבית התיק 2 גלגלים מעולה.
ואגב, לא לקנות קשיחה כבר שמעתי שזה נשבר בטיסות.

מה המחיר בערך?

• הוסף לסימניות
ועצה טובה,
אם אתם צריכים מזוודה גדולה,
או שהמשפחה גדולה
אל תתפתו לקנות את המזוודות הענקיות האלו...
שאפילו הגבר במשפחה מתקשה לסחוב אותם / להעלות במדרגות / להכניס לתא המטען...

חכם יותר,
לקנות 2 מזוודות בינוניות!
יתרונות:
*קל לסחוב
*קל לאחסון
*אם צריך פחות דברים, פשוט לוקחים מזוודה אחת, ולא נסחבים עם מזוודה גדולה וחצי ריקה.
*חלוקה קלה יותר של הציוד.
*חלוקת נטל הסחיבה במיוחד במשפחות עם ילדים, ילד בן 8 כבר יכול לעזור ולגרור מזוודה בינונית, והבעל פנוי לדברים האחרים.

• הוסף לסימניות
גם לי יש מזודות של 4 גלגלים ואני ממליצה בחום...
קניתי בבני ברק, בחנות התיקים בר"ע, מול 'דובק' לשעבר.
המחיר מצוין! (אם זה חשוב לאי מי, אני אבדוק כמה עלה לי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה