מידע שימושי מזכיר לתלמוד תורה

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם מותר לפרסם או לא, אז אם לא אפשר למחוק.
מחפשים מזכיר לתלמוד תורה בבני ברק.

• תודה
Reactions: SMN
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל פרטים.

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה פרטים יש לי מישהו מאוד מתאים, יש לו גם קשרים טובים בעירייה

• הוסף לסימניות
יש לי הצעה פנטסטית בשבילך!!
חבר,
שעבד בתור מזכיר במוסד גדול
ויש לו נסיון של כמה שנים
חברמן,נחמד ,יחסי אנוש פשוט מדהימים
בדיוק אכשיו התפנה מעבודתו
פשוט לחטוף!

אשמל לתת לך פרטים מלאים
A0548529076
שטרודל גימייל נקודה קאם

• הוסף לסימניות
כמה שעות משרה ובאיזה שעות ,ממה השכר?

• הוסף לסימניות
אם עדיין לא נתפס יש לי מישהו חרוץ רציני עם נסיון
tod5585 בגימייל

• הוסף לסימניות
ניתן להיתקשר לטלפון 054-8447564

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל פרטים.
נשמע מעניין
אפשר לקבל פרטים
גם אני רוצה פרטים יש לי מישהו מאוד מתאים, יש לו גם קשרים טובים בעירייה
כמה שעות משרה ובאיזה שעות ,ממה השכר?

אז הפרטים:
חמש שעות ביום מ -08:30 ועד 13:30
ידע במחשב חובה
עבודת מזכירות
והשכר קצת יותר משכר מינימום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה