עזרה מזכרת לחלוקה בסיום הש"ס

• הוסף לסימניות
פשוט אין לי זמן להכין וזה ממש לטעמי..

• הוסף לסימניות
שלחתי לך בפרטי

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לעשות מיתוג לסיום שס פרטי וראיתי את הרעיונות ונהנתי רק שאני לא יודעת לעשות

אם תוכלי לעזור לי בזה אשמח שתשלח לי מיייל : orpico1

אודה לך מאד

• הוסף לסימניות
אני מתעסקת במיתוג ארועים, יש פרטים ודוגמאות בקטלוג

לוגו סיום.jpg

קבצים מצורפים

• סיום השס.jpg
    סיום השס.jpg
    1.5 MB · צפיות: 87
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת לעשות מיתוג לסיום שס פרטי וראיתי את הרעיונות ונהנתי רק שאני לא יודעת לעשות

אם תוכלי לעזור לי בזה אשמח שתשלח לי מיייל : orpico1

אודה לך מאד
אני כרגע לפני סיום הש"ס.
עדיין לא סיימתי להכין, אבל יש לי דוגמא ללוגו..
(הרבה בהשראת @חישוקים)

1623951291614.png

הזמנה:

1623952281387.png

• הוסף לסימניות
אבל ממש ממש תודה על הרצון לסייע
יישר כח גדול !
תראו ברכה בעמלכם תמיד !

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את הברכה להצלחה בתורה למזכרת עפ"י המלצה מפה
תודה!
צפה בקובץ המצורף 593355

אני כרגע לפני סיום הש"ס.
עדיין לא סיימתי להכין, אבל יש לי דוגמא ללוגו..
(הרבה בהשראת @חישוקים)

צפה בקובץ המצורף 911074

הזמנה:

צפה בקובץ המצורף 911080
סליחה על ההקפצה, רעיונות ועיצוב מדהימים!
האם אפשר להשתמש ברעיון\עיצוב?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה