כללי מזכרת למסיבת סיום גן חובה

• הוסף לסימניות
שלום חברים!
התבקשתי ע"י גננת לגן חובה, לחשוב (ולבצע) על רעיון למזכרת למסיבת סיום סוף שנה
בשילוב תמונה לכל ילדה וילדה
נושא מסיבת הסיום הוא "טוב להודות"
אשמח מאוד מאוד לעזרתכם!! אנא תשיבו לי בהקדם..
חשוב מאוד לגננת שתהיה תמונה לכל ילדה וזו תהיה גם מזכרת..
תודה מראש למסייעים..

• הוסף לסימניות
שיר שהבנות מקליטות באולפן
על הדיסק מופיע תמונת הגן והילדה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;566504:
שיר שהבנות מקליטות באולפן
על הדיסק מופיע תמונת הגן והילדה

קצת היסחפות בשביל גן חובה, לא?

כאמא לילד בגן, אני לא זקוקה לכל הפירוטכניקה.
תמונה יפה של הילד (וזה כן חשוב, להשקיע בצלם מקצועי שיגיע לצלם את הילדות) במסגרת יפה- מספיק לחלוטין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;566576:
קצת היסחפות בשביל גן חובה, לא?

כאמא לילד בגן, אני לא זקוקה לכל הפירוטכניקה.
תמונה יפה של הילד (וזה כן חשוב, להשקיע בצלם מקצועי שיגיע לצלם את הילדות) במסגרת יפה- מספיק לחלוטין.

אני ממש מסכימה איתך! בתור אמא הייתי שמחה שישקיעו בצילום יפה של צלם/ת מקצועי/ת, אפילו סדרה של 4 תמונות, והמסגרת יכולה להיות רגילה.

• הוסף לסימניות
אני נהנתי כאמא, כשקיבלתי תמונה טובה של הילדה בתוך מסגרת עץ בצורת חלון, (כמו החלונות הגדולים של מאה שערים) המסגרת בצבע ירוק רענן והילדה מצולמת על רקע של פרחים וירק. ועל המסגרת למעלה יש אליפסה קטנה שכתוב בה: לאמא באהבה.

• הוסף לסימניות
מסכימה איתכן!
אני קבלתי מהגן של הבן שלי תמונה שלו על קאפה וממש נהנתי!!!(הייתי שמחה אם היו משקיעים בצלם קצת יותר מוצלח אבל.....)

• הוסף לסימניות
יש למשהו לעלות תמונות אשמח גם לראות

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה שעיצבתי בנושא 4 אמהות (יש גם גרסה לבנים)
זה מאוד מוצלח למסיבות סידור ולמסיבות סיום בכלל
שלחי לי מייל ואשלח לך דוגמה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אם את רוצה שיהיה קשר לנושא אפשר לצלם את הילד מחזיק כלי נגינה כמו גיטרה
או בעיבוד או במסגרת להכניס אפקט שקשור לזה

• הוסף לסימניות
לגבי המסגרות העבות מעשי ידיה העמלות של הגננת: אני בכל ערב פסח, עת ניקוי ארון האלבומים,טורחת לקלף את התמונה מכל הבאלגן העצובי שמקיף אותה (זה תופס הרבה מקום) לא חבל על כל ההשקעה של הגננת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;567005:
לגבי המסגרות העבות מעשי ידיה העמלות של הגננת: אני בכל ערב פסח, עת ניקוי ארון האלבומים,טורחת לקלף את התמונה מכל הבאלגן העצובי שמקיף אותה (זה תופס הרבה מקום) לא חבל על כל ההשקעה של הגננת?
ולכן, מה ששמור אצלי זה מסגרת מעץ, לא מעשי ידיה של הגננת ועוזרתה, אלא של החנות של הכל לגננת, כנראה, ומחובר לזה חבל שמהווה וו תליה. כך התמונה תלויה על הקיר בחדר - משמחת ולא מפריעה.
רציתי להעלות צילום של זה, ("יאיר" ביקשה) אבל לא מצליח לי להעלות התמונה לכאן.:(:mad:. נסיתי שלוש פעמים, והתייאשתי.
כיווצתי אותה לקובץ RAR ולא הצלחתי. מה עושים?:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;567005:
מסכימה עם כל מילה.... גם אני עושה כך...
שנה שעברה הגננת הדביקה את התמונה על תקליט פטיפון ישן... אני משערת שלקח לה המון זמן לאסוף 30+ תקליטים , לא חבל שקילפתי את התמונה כדי שתשמר באלבום?

ישנם עיצובים יפים של הדפסות על מוצרים שונים - תמונת הילדה על מוצר שנשמר כמתנה...
לא כ"כ יקר אבל מקורי ונחמד.(מגבת+נטלה, כרית, פאזל, קלמר, וכו...)

• הוסף לסימניות
נסי אולי דרך פוטושופ להוריד את משקל התמונה ואז לעלות, בהחלט אשמח

נשאלתי גם על ידי גננת לגן חובה על רעיונות לתמונה ולכן מעניין אותי לדעת על איזה כיוון לכוון אותה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה