מזל טוב ריקי בת שנתיים

• הוסף לסימניות
ילדה יפיפיה ובובה בע"ה
תמונה ממש יפות!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1297460:
איזה מקסימונת!
והייתי חושבת יומלדת של גיל 3. - בחורה!
צבעים נהדרים! משדר רוגע.
אני מהמרת שצילמת בשעות הבוקר המוקדמות. כן?

באמת קטע היא נראית ומתנהגת כמו בחורה שלמה
ולא - התמונה צולמה ממש סמוך לשקיעה

• הוסף לסימניות
שרה הילדה מהממת והתמונות יפהפיות....
ואני ממש אהבתי את העריכה!

• הוסף לסימניות
וואו אהבתי מאד!!
באמת בובה בלע"ה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1297674:
שרה, הסגנון מקסים!!! -אני ממש אוהבת!
אולי כמה טיפים איך עורכים לכאלו תוצאות.?!

רותי מוזמנת בכיף להתקשר אלי
קשה לי להסביר בכתב, מורכב מידי

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד מאד!!
את הלוקישן,
את הילדה,
את הלבוש,
ואת העריכה!

• הוסף לסימניות
בתמונה הראשונה נראה כאילו הילדה הודבקה לרקע.
עם כל הלוקיישן והבלה בלה בלה.. (בלי להעליב.. הצלמת באמת מעולה..)
הילדה קצת נעלמת ברקע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanish;1298454:
אהבתי מאד מאד!!
את הלוקישן,
את הילדה,
את הלבוש,
ואת העריכה!

חני תודה;)
איזה כיף לקרא כזאת תגובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה