מזל טוב....

• הוסף לסימניות
מכזה גיל שמרת את הציורים שלך???
לאיזו מטרה בדיוק??
בדיוק למטרה הזו...
כל ציור שהתפרסם, הייתי גוזרת ומדביקה באלבום, זה מזכרת לכל החיים!
ואם היה לי ציור בשער, הייתי שומרת את כל העיתון...:p

• הוסף לסימניות
שיהיו הכנות קלות,
ותמצאי הכל בקלות (ובזול....)

משהו שקצת יכין אותך,
חתונה היא כמו שבת,
תמיד תיכנס בדקה ה -99.
(לא משנה כמה התארגנו קודם)

אז תתחילי לחפש כבר מעכשיו פאה, קשה היום למצוא פאות סגולות...

.

• הוסף לסימניות
שירה, זה בדיוק הזמן שלך לשלוח משהו לאור...
מה זה עכשיו אם לא אור?..
קדימה! :)

• הוסף לסימניות
מזל טובבב

אחרי שאני התחתנתי, יצא לי לעבור על כל עיתוני ילדים שהתפרסם בהם ציור שלי, ובאחד הגיליונות, באותו עמוד - התפרסם גם ציור של בעלי...

• הוסף לסימניות
מזל טובבב

אחרי שאני התחתנתי, יצא לי לעבור על כל עיתוני ילדים שהתפרסם בהם ציור שלי, ובאחד הגיליונות, באותו עמוד - התפרסם גם ציור של בעלי...

גדווווול......

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם דבורה בנדיקט ציירה לפני שהתחתנה וכולם מכירים אותה כ"דבורה ברזון-בנדיקט" אז לא תהיה בעייה...

• הוסף לסימניות
מזל טוב ! בנין עדי עד
התרגשתייי
lol_image.gif

• הוסף לסימניות
גם דבורה בנדיקט ציירה לפני שהתחתנה וכולם מכירים אותה כ"דבורה ברזון-בנדיקט" אז לא תהיה בעייה...
אז תעדכני אותנו כבר מעכשיו, שנתחיל להתרגל...
שירה הראל- מה התוספת??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה