דרוש מידע מזמינים בגדים בנקסט?

• הוסף לסימניות
איזה מידה של חולצות אני צריכה להזמין לילד בן שנה
ולילד בן שנתיים?
וכן איזה מידות מכנסיים כנ"ל?
יעזור לי מאד!!!

• הוסף לסימניות
אני בחולצות מזמינה מידה מתחת. הן די גדולות.
למשל עכשיו לילד בן שנה וחצי הזמנתי 12-18

• הוסף לסימניות
אני מזמינה תמיד מידה תואמת גיל.
אם הם שונים מהסטנדרט אז לפי מה שאת קונה פה בארץ.
אם לגיל שנתיים את לוקחת פה 18-24 לצורך הענין אז תקחי 1.5-2
זו דעתי.
כמובן, לא לוקחת אחריות
המידות שלהם לא קטנות.
בנוסף. יש שירות לקוחות שאפשר לברר דרכם במדויק על כל פריט ספציפי את המידות שלו אורך רוחב וכו'

• הוסף לסימניות
תקחי לפי המדריך מידות, זה הכי מדוייק מהנסיון שלי.
אני לבת שנתיים וחצי מזמינה לקיץ הקרוב 12-18. כל החורף היא לבשה 9-12...

• הוסף לסימניות
המידות שלהם קצת גדולות

• הוסף לסימניות
איזה מידה של חולצות אני צריכה להזמין לילד בן שנה
ולילד בן שנתיים?
וכן איזה מידות מכנסיים כנ"ל?
יעזור לי מאד!!!
כל המידות בנקסט הם ממש כמו של זארה!

• הוסף לסימניות
מכנסיים תמיד מידה אחת פחות. אני הזמנתי לילד בן 2.5 מידה 1.5-2
חולצות בדכ במידה שלהם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה