מזמן לא העלתי משהו מפרי עטי הדיגיטלי - תינוק משחק - אשמח לתגובותיכם.

• הוסף לסימניות
תינוק משחק בהשראת נכדי החמודים.
ציירתי גם ציורים נוספים של ילדים ותינוקות לתחרות של פרוג בשיתוף בטרם ואפילו שלחתי לפי כתובת המייל את הציור שלדעתי היה יכול להתאים למניעת תאונות אצל ילדים ולא קבלתי תשובה. אעלה לפורום בע"ה מה ששלחתי ומה שבסוף לא שלחתי.
ציור זה הוא על גבול התחרות כיון שהילד משחק אבל נמצא לבדו וזה ממש לא בטיחותי, למרות שהתינוק משחק לכאורה במשהו לא בעיתי. ציור זה לא נשלח לתחרות.
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
מיוחד,
הדיוק בהבעה, התנוחה הטבעית, הפרטים הקטנים...
איזו השקעה!

• הוסף לסימניות
תודה לך חנה,
אכן השתדלתי לדייק מאוד בפרטים הקטנים כיון שהם נותנים את המכלול. לצערי אני לא כל כך טובה בציורים קומיים על כן אני מציירת ציורים ריאליסטיים בלבד.

• הוסף לסימניות
צביעה מאד מיוחדת!

• הוסף לסימניות
רבקה, הציור והנכד עצמו מתוקים מאוד.

אבל, ההנאה שלי מהציור נפגמת משום שהצבעים של הילד בהירים, שקטים ומתמזגים להפליא ברקע שמאחורה. ככה שנוצר קושי להבחין בגבולות הילד וממילא המבט מתמקד במה שבולט מאוד- בית הבובות על צבעיו הרווים והעזים.
אם כל התמונה הייתה בצבעים חיוורים ועדינים- ניחא, אבל כעת הפוקוס מונח על האובייקט הלא נכון. כפי דעתי נסי להתסיס את הצבעים של הילד- או לכל הפחות נגדי את צבעי הרקע מצבעי גופו ובגדיו.

הציור עצמו- יפיפה! הגימור מקסים ואלגנטי. רק שמרוב שהוא יפה- היה אכפת לי על הפיספוס בצבע.

המון הצלחה!!!
המשך יום פורה ומקסים!

• הוסף לסימניות
יפית,
הערותיך טובות ובונות, אבל הציור נעשה בהשראת נכדי ולא צירתי את נכדי. המטרה היתה לצייר תינוק משחק בצעצוע שלכאורה בטיחותי. אני אוהבת ניגודים וצבעוניות וציורים מעוררים מחשבה וביקורת כיון שזה האומנות לדעתי, בע"ה אעלה עוד ציורים שצויירו לפי כללי התחרות שם היתה מטרה אחרת.
תודה לך על תשומת הלב והפירוט של תגובתך.
אגב אני ממש מתפעלת מרמת הציורים שלך ומהביקורת הבונה שלך על ציורי עמיתינו בפורום, כאשר את נערת סמינר צעירה, ושנותי בגיל הוריך ויותר......
עלי והצליחי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה למפרט;1971681:
יפית,
הערותיך טובות ובונות, אבל הציור נעשה בהשראת נכדי ולא צירתי את נכדי. המטרה היתה לצייר תינוק משחק בצעצוע שלכאורה בטיחותי. אני אוהבת ניגודים וצבעוניות וציורים מעוררים מחשבה וביקורת כיון שזה האומנות לדעתי, בע"ה אעלה עוד ציורים שצויירו לפי כללי התחרות שם היתה מטרה אחרת.
תודה לך על תשומת הלב והפירוט של תגובתך.
אגב אני ממש מתפעלת מרמת הציורים שלך ומהביקורת הבונה שלך על ציורי עמיתינו בפורום, כאשר את נערת סמינר צעירה, ושנותי בגיל הוריך ויותר......
עלי והצליחי.
אוחח נו, למה אין פרצוף של הסמקה באייקונים... (אולי זה :eek:)
טעות שלי...
לוקחת את מילותיי בחזרה. אם המטרה הייתה להבליט את המשחק הלא בטיחותי לכאורה, זה מה שזה באמת משדר. חוסר הבנה מצידי...
בכל אופן, קצת קשה לזהות את כפות הרגליים של הילדון. הצללה או הכהיה עדינה של הרצפה תועיל להבדלה מהירה.

ציור מקסים! לייק על הקפלים המדהימים בבגד! איך יושבים טוב על הילד!
ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
כפי שכתבתי ציור זה לא נשלח לתחרות כי הוא לא התאים בסופו של דבר.
כשאדע מה עלה בגורל הציור ששלחתי לתחרות אעלה אותו בע"ה כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה