הגיוני בהחלטשאלה-
קנינו מזרונים חדשים, הומלצו בחנות (כ2000 שח למזרון)
בפועל יש כאבי גב .
זה יכול להיות חלק מההסתגלות למזרון החדש? כמה זמן זה סביר עד שאמורים להתרגל?
במשך כמה זמן היו לך כאבי גב? עד מתי שווה לחכות לראות אם העניין מסתדר?הגיוני בהחלט
גם לי היו כאבי גב בהתחלה והיום אני מכורה למזרון שלי![]()
למזרון טוב לוקח בין שבועיים לשלוש עד שהוא משתחרר ומתרכךבמשך כמה זמן היו לך כאבי גב? עד מתי שווה לחכות לראות אם העניין מסתדר?
ככה זה בכל מקוםהם לא הסכימו להחליף כי "הורדנו את הניילונים"
כל הכבוד להם.בסופו של דבר פניתי להנהלת הרשת שהורתה להם להחליף..
בגלל שזה יותר זול זה לא היה קשה בהתחלה...לקחתי מזרנים נוחים לנו יותר וזולים בכ1000 ש"ח ליחידה
שקל מהמשלוח לא הגיע לבעלי החנות ...וחייבים לי את הסכום עד היום..
כאמור הם אמרו שנוכל לישון על המזרנים ואם נרצה להחליף-נחליף!ככה זה בכל מקום
כל הכבוד להם.
בגלל שזה יותר זול זה לא היה קשה בהתחלה...
שקל מהמשלוח לא הגיע לבעלי החנות ...
דוקא הם חסכו לך 2000 שקל בזה שהם הסכימו להחליף לפנים משורת הדין
מה שהיה לך זה מזרן קפיצים או לא?היה לי של פולימרים זיקים, נראה לי זה החברה של הרכישה הקבוצתית.
מזרונים דפוקים ביותר, לא נוחים, יש מלא שקעים עמוקים במזרנים,
יוצרים כאבי גב איומים במקום של השקעים, זה קרה גם לבעלי עד שקלט שבגלל זה,
וכשהפך את המזרן עברו לו כאבי הגב, עד שיהיו שקעים גם בצד הזה.
הלכתי פעם לחנות מקצועית שהמליצו פה, וממש התאכזבתי, הוא פשוט ניסה לשווק מה שהשתלם לו,
זה היה שקוף.
לכן אשמח למי שבירר, שיכתוב.
תודה
לא,מה שהיה לך זה מזרן קפיצים או לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים