זה?יש מבצע של ד"ר קומפורט, 60% הנחה , מזרון דאבל קומפורט
מישהו מכיר ויכול להמליץ או דיס?
channel22.co.il
המבצע הזה הוא כבר למעלה מחצי שנהזה?
מישהו מכיר יכול לתת המלצה?
![]()
מותג היוקרה ד"ר קומפורט הודיע שהמזרן של בתי מלון 5 כוכבים יימכר ב-1,790 ₪ בלבד
ענקית הריהוט, ד"ר קומפורט, תציע את המזרן המוביל, שנמצא בין היתר במגוון בתי מלון 5 כוכבים, ב-1,790 ₪ בלבד. מדובר בהטבה חסרת תקדים שתחסוך אלפי שקלים לרוכשים. מלבד המזרן, החברה תעניק ייעוץ שינה חינם לכל רוכש ו-1,000 הראשונים יקבלו כריות ויסקו בשווי 880 ₪channel22.co.il
איזה דגם רכשתם? רך/קשה?המבצע הזה הוא כבר למעלה מחצי שנה
אני קניתי אצלם, לא היה לי נח, והחזרתי אבל אני מאד מפונקת, והחלפתי עוד כמה מזרונים של כמה חברות, גם מה שיש לי עכשיו לא לגמרי מרוצה, שוקלת להעביר לבעלי, ולהמשיך לחפש
בתחילה כשביקשתי להחזיר הם נתנו לי עוד חודש אולי אתרגל, אבל אח"כ הייתי צריכה להתעקש על ההחזרה, בסוף החזרתי וקבלתי את הכסף בחזרה
קחו בחשבון שמשלמים על ההובלה 200 ש"ח לכל כיוון
דאבלאיזה דגם רכשתם? רך/קשה?
אמרו לי שיש ניסיון עד 30 יום ואפשר לבטל עיסקה או להחליף דגם.
על הדאבל הציע לי 1400 שח בערךדאבל
ניסיתי את 2 הצדדים, על הקשה לא הצלחתי להרדם מרוב שהיה קשה, הבינוני היה נח, אבל המשכתי לקום עם כאבי גב בבוקר (כמו במזרון הישן)
הם האריכו לי עוד חודש, כדי שלא אחזיר, אבל אחרי שבוע ביקשתי שיעיפו את זה ממני, כי הפסקתי להשתמש בגלל כאבי הגב שהמשיכועל הדאבל הציע לי 1400 שח בערך
התנסיתם עד חודש ימים שזה בערך הזמן של ההתרגלות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים