האם קבלת מידע? המלצות על משהו מסוים?שלום
אני מחפשת מידע מנסיון - איזה מזרנים מומלצים לחדר שינה?
רוצה להשקיע באיכותי
תודה
אנחנו זו"צ היינו צריכים לרהט את הבית במזרונים... ללא שום ידע נכנסנו לחנות וייס מזרונים בבני ברק, לאחר שניסינו הרבה! מזרון משובח אחד של קינג קויל- עמינח היה נח לטעמינו, אבל המחיר בהתאם! איכשהו המוכר הכריח אותנו לרכוש..... אז רכשנו.... וזה באמת נוח (אצלנו שבועיים) נשמח למכור אותם במחיר טוב למי שבאמת צריך את הנוחות הזאת! במקור עולה לזוג מזרונים .8500 ש"ח אנחנו שילמנו כ- 7000 ש"ח גמיש.שלום
רוצה להשקיע באיכותי
תודה
ממליצה מאד על מזרון שנקנה בי.א. רהיטים בב מזרון ספוג איכותי עם שכבת פינוק ויסקו זה המזרון מהטובים בשוק ונמכר ב1700 שחשלום
רוצה להשקיע באיכותי
מה השם של הדגם?ממליצה מאד על מזרון שנקנה בי.א. רהיטים בב מזרון ספוג איכותי עם שכבת פינוק ויסקו זה המזרון מהטובים בשוק ונמכר ב1700 שח
KINGKOIL תוצרת עמינח. מזרון אורטופדי בליגה .מה השם של הדגם?
עדיין רלוונטי?KINGKOIL תוצרת עמינח. מזרון אורטופדי בליגה .
יש לי שני יחידות למכירה בהוזלה (במקום 8500 - 6300) 90/190
כן. 6200 לזוג מזרונים 90/190, אורטופדיים ברמה גבוהה.עדיין רלוונטי?
תרשמו בבקשה את שם הדגם המדויק?כן. 6200 לזוג מזרונים 90/190, אורטופדיים ברמה גבוהה.
מזרן פולייט מסדרת King Koil Relaxתרשמו בבקשה את שם הדגם המדויק?
איך אפשר ליצור אתכם קשר?מזרן פולייט מסדרת King Koil Relax
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים