מחאה חברתית 2 !!!

• הוסף לסימניות
תגידו לא נמאס לכם להתלכלך משתיית משקה באירוע, וחצי בקבוק נגמר, ושכל יום הילד צריך בקבוק חדש כי הקודם כבר לא שמיש??!!
וכל זה למה?- כי החברות החליטו שמספיק להשקיע בעובי הבקבוק, שיסתדרו עם בקבוקים מתקפלים אוטומטית, גם אם זה באמצע אירוע או סתם לפני היציאה מהבית.
כולם שותקים והם ממשיכים בשלהם באין מפריע...

מה דעתכם להעלות את זה לסדר היום?
(ואז אולי אקנה שישיה פעם בשבועיים ולא ביומיים).

• הוסף לסימניות
ומה עם צלחות חד"פ?
הפכו להיות "עבות" כמו נייר אפייה במקרה הטוב...
וסכ"ום? שברגע שאת נועצת מזלג באוכל המזלג צריך לברך הגומל אם יצא ללא שבר...(מהצלחת או מהפה...)

• הוסף לסימניות
פתרון לבעיה הבקבוק לילד - לקנות בקבוק אמיתי, בחנות של אביזרים לבית ספר, יש בקבוקי פלסטיק חמודים וממותגים (לא יקר) אני קניתי בתחילת השנה, ועד עכשיו זה עובד מצוין! [אני מאמינה שזה יאבד לפני שזה יתקלקל..]

• הוסף לסימניות
תעזבו את הח"פ, אחרי הכל הוא חד פעמי...
מה עם זה שאני קונה ספר גדול לילדים ב100 שח ואחרי יומיים!!! הוא מתפרק? ולא, תודה, הילדים שלי לא היפראקטיביים ברוך ד'..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Bיוטי;785068:
ואחרי יומיים!!! הוא מתפרק?
הכל היום זול וחד פעמי, אך איך נתקן את כל העולם?:(
נכתב ע"י ort;785064:
ומה עם צלחות חד"פ?
הפכו להיות "עבות" כמו נייר אפייה במקרה הטוב...
וסכ"ום? שברגע שאת נועצת מזלג באוכל המזלג צריך לברך הגומל אם יצא ללא שבר...(מהצלחת או מהפה...)
בזה הם עוד יכולים לומר לך תיקני את העבות, והיקרות יותר!

נכתב ע"י ביקי;785065:
פתרון לבעיה הבקבוק לילד - לקנות בקבוק אמיתי, בחנות של אביזרים לבית ספר, יש בקבוקי פלסטיק חמודים וממותגים (לא יקר) אני קניתי בתחילת השנה, ועד עכשיו זה עובד מצוין! [אני מאמינה שזה יאבד לפני שזה יתקלקל..]
איזה בקבוק זה? נסתי כמה ומאוד התאכזבתי.

• הוסף לסימניות
בקבוק פלסטיק עם ציור של פו הדוב. לא יודעת חברה, כשהילדה תחזור נבדוק אם המדבקה עוד קימת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;785078:
בקבוק פלסטיק עם ציור של פו הדוב. לא יודעת חברה, כשהילדה תחזור נבדוק אם המדבקה עוד קימת..
או של Tupperware

• הוסף לסימניות
אין לי אחוזים בחברה אבל הבקבוקים של נביעות בטעמים (הקטן) הוא בקבוק עמיד וחסק ואם הילד לא מאבד (כמו אצלי) בלי סוף או מחליט להחזיר לי אותו מלא בוץ אז הוא נשאר לאורך זמן.
ממולץ!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;785072:
?:(
בזה הם עוד יכולים לומר לך תיקני את העבות, והיקרות יותר!

.
הלוואי...
הבעיה היא שהעבות הן דקות כמו ה"דקות" של פעם (עוד בטרם הפכו לנייר אפייה)...
ואם אני באמת רוצה עבות... זו בעייה...

• הוסף לסימניות
^^^

נכתב ע"י רמיS;785135:
הלוואי...
הבעיה היא שהעבות הן דקות כמו ה"דקות" של פעם (עוד בטרם הפכו לנייר אפייה)...
ואם אני באמת רוצה עבות... זו בעייה...
התגובה למעלה נשלחה בטעות מחיבור אחר שלא בשמי.^^^
סליחה... זו הייתה התגובה שלי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;785078:
טעמת את השתיה מהבקבוק בעצמך?
נסי... ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;785223:
נראה לי שהתבלבלתם בפורום

הוא לא התבלבל - -
הפורום הפך לאחרונה ל'פורום לפרסום דעות וגחמות'...
או שהנושא קשור לשיווק?!..

• הוסף לסימניות
אין כמו בארץ

בשוויץ יש ח"פ עבה ואיכותי, אבל עולה...... פי 4 או5 מהארץ,
(וכשרוצים לזרוק לזבל עוד משלמים הרבה כסף על ה"זכות")

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה