עזרה מחאת הענק של פרוג≥≥≥ רוצים את @נתן גלנט בניהול

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ר' @נתן גלנט , בא תראה כמה תומכים יש לך ואז תבין שאין עניין לפרוש!!!
מי שתומך שיכתוב!!!

• הוסף לסימניות
ואני חושבת שצריך לכבד כל אחד בבחירותיו.
תודה רבה על הניהול המסור, ר' יונתן גלנט, ובהצלחה בכל אשר תפנה!

• הוסף לסימניות
מממממממ.........
אני דואגת על התחבורה
חשבתי שהוא יסדר את זה כמו שסידר כל דבר שרצה

אחד הדברים יאלה.....חייב לחזור!!!!!

• הוסף לסימניות
נתן, אתה רוצה שאני אכתוב איזה טור מרעיד כדי שתישאר?
אם לא מקצוען כמוך - אז מי יהיה???
בבקשה, ע"ז נאמר במקום שאין אנשים, אז בבקשה, תסיר את ההסרה.

• הוסף לסימניות
סליחה,
אבל אולי מישהו יכול להסביר,
מה שייך עצומה ומחאה על הפורום,
הרי הוא החליט החלטה אישית.
זה תלוי במנהלים.
איך שלא יהיה,
שיהיה לנתן היקר,
ולכולנו,
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נתן התותח, אלוף האוטוקד! אנחנו צריכים אותך, תשאר בבקשה!

• הוסף לסימניות
חברים
העולם לא מתחיל ונגמר בפרוג!! יש חיים גם בחוץ!!
למה לא לכבד החלטה אישית של בנאדם? אני בטוח שהוא עשה מספיק חושבים לפני שהגיע להחלטה הזו, וביננו לא חסר אנשים שמקנאים בהחלטה שכזו והיו רוצים גם את האומץ!! בהצלחה נתן בכל אשר תפנה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה